valentinleonte Postat Ianuarie 30, 2012 Partajează Postat Ianuarie 30, 2012 La un amplificator Pioneer echipat cu STK4142 protectia difuzoarelor nu cupleza. Cu integratul scos protectia cupleaza , tensiunile la pini sunt cele din service manual, am semnal audio pe pinii de IN. Cu integratul montat apare pe pinul 1 de intrare semnal o tensiune de 5v care se manifesta ca un brum si protectiile raman decuplate. Condesatorii sunt verificati, deci banui ca ar fi integratul. Cum pot verifica acest integrat si cum pot sa-l readuc la viata? Link spre comentariu
zal Postat Ianuarie 30, 2012 Partajează Postat Ianuarie 30, 2012 Cumperi unul nou şi original. Link spre comentariu
valentinleonte Postat Ianuarie 30, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 30, 2012 Cumperi unul nou şi original.Zici ca-s zero sanse sa-l dasfac si sa-i umblu in organe? Link spre comentariu
zal Postat Ianuarie 30, 2012 Partajează Postat Ianuarie 30, 2012 Dacă e făcătură chineză, îl poţi desface şi să schimbi smd-urile din el, dar nu va ţine mai mult. Dacă e original nu prea ai ce face, decît să-l admiri în interior. Link spre comentariu
valentinleonte Postat Februarie 1, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 1, 2012 Am luat unul nou de la Vitacom, sper sa fie original si sa tina. L-am pus la treaba si se aude ff bine. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum