Vizitator nspro Postat Ianuarie 30, 2012 Partajează Postat Ianuarie 30, 2012 Buna ziua! Am si eu o problema cu un laptop HP DV 9500, nu se alimenteaza, pe baterie functioneaza perfect dar cu incarcatorul nu face nimic, are cineva o schema sau orice ideie e bine venita. Multumesc Link spre comentariu
E_manuel Postat Ianuarie 30, 2012 Partajează Postat Ianuarie 30, 2012 Masoara incarcatorul, vezi daca scoate curent.In caz ca nu ai aparat de masura, verifica cu un bec de circa 12 V.Cu alt incarcator ai verificat ? Link spre comentariu
Vizitator nspro Postat Ianuarie 30, 2012 Partajează Postat Ianuarie 30, 2012 Buna seara! Am verificat si incarcatorul si mufa de pe placa sunt ok, o schema ar fi minunata sa pot verifica pe placa. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Ianuarie 30, 2012 Partajează Postat Ianuarie 30, 2012 Buna seara ! Vedeti si dvs daca va ajuta acest linck atasat de mine. Click aici : http://www.laptop-schematics.com/ Succes !!! Link spre comentariu
Vizitator nspro Postat Ianuarie 30, 2012 Partajează Postat Ianuarie 30, 2012 Multumesc pentru link dar nu au schema pentru seria dv9000. Link spre comentariu
seby19www Postat Ianuarie 31, 2012 Partajează Postat Ianuarie 31, 2012 mufa de la alimentare are 3 fire, una din ele se ocupa de incarcare....sunt 2 mase una in exterior si una in interiorul mufei plus pinul din mijloc.....tensiune trebuie sa fie intre oricare din cele 2 mase si pinul din mijloc si tensiune 0V intre cele 2 mase.....de verificat.... Link spre comentariu
schukaru Postat Ianuarie 31, 2012 Partajează Postat Ianuarie 31, 2012 dv 9500 are mai multe variantepune te rog versiunea sau date de pe placa de baza daca ai posibilitatea Link spre comentariu
Vizitator nspro Postat Februarie 6, 2012 Partajează Postat Februarie 6, 2012 buna ziua! seria de pe placa este 450799-001, multumesc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum