Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

difuzoare medii

Vizitator herciu_silviu2010

Postări Recomandate

am 2 difuzoare dintr-o boxa life(cele mari din poza)post-63395-13982937801_thumb.jpgsi as vrea sa le folosesc ca difuzoare de medii in alta boxapost-63395-139829378015_thumb.jpg.ar avea ceva?credeti ca se vor auzi bn?are ceva daca nu sunt acoperite pe state?ast sugestii si alte modele de difuzoare de medii si inalte mai bune ca cele din poza.multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• VTP

3

• ratza

1

• BF37

1

• gica70

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

difuzoarele de bass din boxele life sa le folosesc ca medii in cealalta boxa.daca credeti ca nu sunt bune aratatimi si mie niste site-uri de unde pot sami iau niste medii bune.

Link spre comentariu

stiu ca difuzoarele din boxele life sunt de bas si as vrea sa stiu daca are ceva daca le pun ca medii.sau ar trebui sami iau altele?

VALABIL PENTRU TOTI CEI CARE NU VOR SA SE DOCUMENTEZE SI ASTEAPTA "MURA'N GURA"!

O INCINTA ACUSTICA SE CONSTRUIESTE DUPA REGULI BINE DEFINITE!

MODIFICARILE DUPA URECHE, INDIFERENT CARE, NU DUC LA REZULTATE MAI BUNE, MAI ALES SCHIMBAND DIFUZOARELE.

SUNT POSIBILE UNELE IMBUNATATIRI ALE UNEI INCINTE DOAR DACA CEL CARE LE OPEREAZA STIE BINE CE FACE SI RESPECTA REGULILE ACUSTICII! (ceea ce este dificil chiar si pentru cei cu experienta!)

ALEGETI TITLURI CLARE PENTRU SUBIECTELE PE CARE LE DESCHIDETI!

DOCUMENTATI-VA DACA SUBIECTUL NU A MAI FOST DESCHIS!

EXPRIMATI-VA CLAR SI CORECT IN LB.ROMANA (nimeni nu e obligat sa traduca argoul sau prescurtarile analfabetilor!)

Link spre comentariu

Si, ca sa fiu MAI CLAR pentru silviu2010:- poti face orice modificare la o incinta, ea va "canta", dar numai cel de sus va sti cum!- un difuzor canta si intr-o cutie de pantofi din carton, dar nu va fi o incinta in adevaratul sens al cuvantului;- o incinta se construieste dupa reguli clare care tin de fizica (acustica) si necesita cunostinte multiple si aprofundate!CONCLUZIE: e decizia ta sa schimbi difuzoarele intre ele, dar nu obtii decta lazi cu difuzoare! (in definitiv: dece vrei sa le schimbi????)

Link spre comentariu

Eu am inteles asa:

Ca i-au picat din cer niste difuzoare, din incintele alea de sus, fie pentru ca au suferit un accident dauna totala, si atat a mai ramas din ele, fie...

Are ceva? DA! Ce? Raspunsurile nu vor fi pe masura interesului tau, asadar, nu se va obosi nimeni sa-ti explice, ceva ce-ti ia ani, sa intelegi pe deplin...

Se vor auzi bine? Vorba domnului VTP, Dumnezeu stie... dar cel mai probabil nu.

Are ceva daca nu sunt acoperite pe spate (omul stie atata lucru) Adica daca nu sunt carenate, sau n-au incinta proprie... DA, are...

Astepti sugestii pentru altele mai bune? Esti dispus sa dai, cat valoreaza toate incintele alea puse gramada, langa un kil de benzina, pe un singur difuzor de medii?

Daca da, iti dau eu niste link-uri...

Link spre comentariu

stiu ca difuzoarele din boxele life sunt de bas si as vrea sa stiu daca are ceva daca le pun ca medii.sau ar trebui sami iau altele?

salut nare nimik lasale asa cum e ca merge beton
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări