Vizitator vvlladdd Postat Ianuarie 29, 2012 Partajează Postat Ianuarie 29, 2012 am gasit 4x IRF 640 din ce am vazut in datashet is de putere, as putea pune intr-o schem cu lm 317 unu sau 2 din astia? pentru a scoate mai mult curent? Astept niste pareri si schema functionabile. Link spre comentariu
BUGHIU Postat Ianuarie 30, 2012 Partajează Postat Ianuarie 30, 2012 Totusi ...despre ce ar fi vorba???? Schema cui????A unei surse de alimentare,a unui amplificator audio,etc???? Link spre comentariu
Vizitator vvlladdd Postat Ianuarie 30, 2012 Partajează Postat Ianuarie 30, 2012 domnule Bughiu "am gasit 4x IRF 640 din ce am vazut in datashet is de putere, as putea pune intr-o schem cu lm 317 unu sau 2 din astia? pentru a scoate mai mult curent? Astept niste pareri si schema functionabile." asta e postul meu si scrie clar ca se refera la o sursa de tensiune reglabila. Link spre comentariu
remus68 Postat Ianuarie 30, 2012 Partajează Postat Ianuarie 30, 2012 Cauta foaia de catalog a integratului si vei vedea daca se poate si cum se poate extinde limita superioara a curentului eliberat de stabilizator. Alege o schema si apoi se poate discuta. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum