Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

schimbare bloc optic

Vizitator pterozaurul

Postări Recomandate

Vizitator pterozaurul

am o combina kenwood rxd-553,citeste ok cd-uri daca las melodiile sa curga fara a trece la urmatoarele,cand trec rapid la urmatoarea sare,amesteca melodia,s-ar putea sa fie o problema de praf,sau de bloc optic,laser,in acest caz am gasit bloc optic la un kenwood rxd-353 si as vrea sa stiu daca se potriveste,si daca da poate fi schimbat de un amator sau trebuie in laborator specializat,va rog ajutati-ma,multumesc anticipat,STIMA.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• remus68

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Schimbarea unei unitati optice este dificila si pentru un electronist cu experienta si pregatire medie; daca vrei ca operatia sa aiba costuri minime si rezultate bune ar trebui sa te adresezi cuiva care a mai facut aceasta operatie. Din pacate, prin corespondenta este foarte greu sa inveti electronica si din neintelegerea suficienta a unor notiuni ai putea face greseli care sa conduca la defectiuni costisitoare. Tinind cont ca sint banii tai in joc, tu alegi varianta potrivita.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări