Vizitator Postat Ianuarie 29, 2012 Partajează Postat Ianuarie 29, 2012 Sonus Faber Amati, imagini executie... http://www.hifi-notes.com/sonusfaberama ... age-nl.htm Enjoy! Link spre comentariu
zal Postat Ianuarie 30, 2012 Partajează Postat Ianuarie 30, 2012 Frumos, dar limba mă omoară. Bine că nu au folosit electrolitici în filtre, era frumos să spargă răşina cu dalta în viitor. Uite că ei nu ezită să folosească un snop de cond în paralel ptr a ajunge la valoarea necesară. Toţi sînt de acelaşi tip, nu şuntaţi cu tot felul de minuni audiofile (mică, ulei...). Şi cablurile par serioase, nu sîrme de telefon ca la alte firme.Eu nu-s adeptul boxelor cu mai multe difuri de bas, dar astea par mai răsărite ca altele, măcar că folosesc lemn plin şi nu prefabricate. Link spre comentariu
zarra68 Postat Ianuarie 30, 2012 Partajează Postat Ianuarie 30, 2012 Da,lucru serios si de calitate,tare faza cu rasina si filtrele,daca se duc,dai la dalta,...sau mori tu inaintea lor!!!! Link spre comentariu
VTP Postat Ianuarie 30, 2012 Partajează Postat Ianuarie 30, 2012 Da,lucru serios si de calitate,tare faza cu rasina si filtrele,daca se duc,dai la dalta,...sau mori tu inaintea lor!!!!Au preturi f.mari, nejustificat de mari daca le iei in comparatie. De fapt e mai mult tamplarie decat acustica, mult lac si lustruiala.Fiind adresate unei anumite game de cumparatori, filtrele nu se prea "duc", respectivii nu prea asculta genurile muzicale cocalaresti, cu fereastra deschisa si potentiometrul "la blana", sa moara vecinii din "vila" de alaturi!Condensatorii au tensiuni de lucru mari si sunt cu "autoreparare". In general, este mai bine sa folosesti o baterie de condensatori in paralel decat unul singur, prietenii stiu dece!Ce am ascultat de la ei, pe 3 cai sunt corecte dar fara personalitate timbrica (difuzoare chinezesti), iar bookshelfurile sunt deprimante pur si simplu, distorsionand repede, odata cu marirea puterii la 20-30% din cea declarata.In schimb sunt frumoase!!! Dar si nejustificat acustic ca pret! Link spre comentariu
Shambala Postat Ianuarie 30, 2012 Partajează Postat Ianuarie 30, 2012 Condensatori in paralel inseamna esr si esl in paralel, deci mai mici.De asemenea inseamna divizarea curentilor, dar acest aspect nu cred ca este semnificativ in acest caz, cum a spus si VTP. Link spre comentariu
stefi1_2006 Postat Martie 27, 2012 Partajează Postat Martie 27, 2012 ca pret este unul care le vinde cu 5000euro :dsgtre Link spre comentariu
rvrazvan Postat Aprilie 11, 2012 Partajează Postat Aprilie 11, 2012 eu am ascultat recent un set de Amati Futura. Sunt impresionante dpdv estetic. Suna intr-un mare fel.Dar nu sunt pe gustul meu. Vreau hornuri. (***DINAMICA***) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum