Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Redare filme in format MKV

Vizitator Mordor

Postări Recomandate

• Răspunsuri 25
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• godFather89

5

• davidut5

4

• LostCell

2

• riderinblack

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Nu am incercat astfel de softuri, insa lucrez mult cu Sony Vegas 11, si el poate face foarte bine, adica poate sa-ti taie un fisier audio-video in cate bucati doresti, si de unde vrei.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator vict0r1987

Formatul video MKV nu poate fi rulat cu succes pe procesor single core.Cu nici un fel de codec.Nici macar videoclipurile prezente pe Youtube,cele la 1080p nu merg bine.Nu conteaza placa video,nu conteaza memoria RAM.Procesorul este important.Chit ca ai procesor dual core de 1500mhz.E dual-core.Asta conteaza.Eu trecut la un dual core 2200 ca sa pot 1080p.apoi am trecut la quad core pentru a vizualiza formate mai mari,care cer mai mult.dar pentru un 1080p,iti trebuie un simplu procesor dual core.(tin sa precizez ca am vizionat 1080p chiar cu placa video integrata,fara nici o problema.Toate cele bune!

Link spre comentariu

...

Nu mai dezinforma. In primul rand MKV nu este un format video ci un container care poate contine video, audio, imagini si subtitrari. Apoi video-ul din mkv-uri nu este obligatoriu sa fie H.264 (MPEG4 - part 10), ba chiar poate fi orice format existent. Cat despre rularea H.264 1080p-urilor, da, este nevoie de putere de procesare (CPU/GPU/placi dedicate). Daca ai o placa video capabila si codecul potrivit, nu ai nevoie decat de un procesor care sa poata sustine transferul de date intre mediul de stocare si placa video. Si un Pentium 3 s-ar descurca daca ar suporta PCI-Ex x16 pt. placa video.Am amintit undeva de CuBox. Are un ARM de 800 MHz (single core, cu un fel de HT) care nu ar putea decoda in timp real H.264 1080p insa are un GPU care il ajuta iar procesorul doar ii trimite datele de pe mediul de stocare. Exemple asemenea sunt multe.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări