Vizitator Mordor Postat Februarie 1, 2012 Partajează Postat Februarie 1, 2012 Inca o intrebare care ma framanta demult:cum desparti un mkv mai mare sa zicem 8-9gb in 2 DVD5?Cu ce?Fara a pierde calitatea audio si video. Link spre comentariu
Vizitator Mordor Postat Februarie 5, 2012 Partajează Postat Februarie 5, 2012 Nimeni nu stie un program de "taiere" a fisierelor MKV fara pierderi?Mai am o solutie:blank-urile DVD9 sunt bune de ceva sau dau banii degeaba pe asa ceva? Link spre comentariu
E_manuel Postat Februarie 5, 2012 Partajează Postat Februarie 5, 2012 Nu am incercat astfel de softuri, insa lucrez mult cu Sony Vegas 11, si el poate face foarte bine, adica poate sa-ti taie un fisier audio-video in cate bucati doresti, si de unde vrei. Link spre comentariu
Vizitator Mordor Postat Februarie 7, 2012 Partajează Postat Februarie 7, 2012 Voi incerca,sa vedem ce iese.Merci!!! Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 8, 2012 Partajează Postat Februarie 8, 2012 Vezi http://www.videohelp.com/tools/mkvtoolnix. E un set de instrumente care fac de toate: împart mkv-ul în cîte bucăți vrei, extrag track-urile din ele, le remuxează, totul perfect. Evident că e nevoie și de interfețele grafice pentru ele (GUI) pe care le iei tot de acolo, utilitarele sînt la linie de comandă. Link spre comentariu
Vizitator vict0r1987 Postat Februarie 22, 2012 Partajează Postat Februarie 22, 2012 Formatul video MKV nu poate fi rulat cu succes pe procesor single core.Cu nici un fel de codec.Nici macar videoclipurile prezente pe Youtube,cele la 1080p nu merg bine.Nu conteaza placa video,nu conteaza memoria RAM.Procesorul este important.Chit ca ai procesor dual core de 1500mhz.E dual-core.Asta conteaza.Eu trecut la un dual core 2200 ca sa pot 1080p.apoi am trecut la quad core pentru a vizualiza formate mai mari,care cer mai mult.dar pentru un 1080p,iti trebuie un simplu procesor dual core.(tin sa precizez ca am vizionat 1080p chiar cu placa video integrata,fara nici o problema.Toate cele bune! Link spre comentariu
godFather89 Postat Februarie 22, 2012 Partajează Postat Februarie 22, 2012 ...Nu mai dezinforma. In primul rand MKV nu este un format video ci un container care poate contine video, audio, imagini si subtitrari. Apoi video-ul din mkv-uri nu este obligatoriu sa fie H.264 (MPEG4 - part 10), ba chiar poate fi orice format existent. Cat despre rularea H.264 1080p-urilor, da, este nevoie de putere de procesare (CPU/GPU/placi dedicate). Daca ai o placa video capabila si codecul potrivit, nu ai nevoie decat de un procesor care sa poata sustine transferul de date intre mediul de stocare si placa video. Si un Pentium 3 s-ar descurca daca ar suporta PCI-Ex x16 pt. placa video.Am amintit undeva de CuBox. Are un ARM de 800 MHz (single core, cu un fel de HT) care nu ar putea decoda in timp real H.264 1080p insa are un GPU care il ajuta iar procesorul doar ii trimite datele de pe mediul de stocare. Exemple asemenea sunt multe. Link spre comentariu
davidut5 Postat Februarie 22, 2012 Partajează Postat Februarie 22, 2012 Sa nu exageram! Eu vad si 1080p si 720p cu 20% cpu(celeron D 3.6 ghz), folosesc Splash Pro cu harware acceleration(nVidia PureVideo). Link spre comentariu
godFather89 Postat Februarie 22, 2012 Partajează Postat Februarie 22, 2012 Sa nu exageram! Eu vad si 1080p si 720p cu 20% cpu(celeron D 3.6 ghz), folosesc Splash Pro cu harware acceleration(nVidia PureVideo). Si ce placa video ai? Link spre comentariu
davidut5 Postat Februarie 22, 2012 Partajează Postat Februarie 22, 2012 Am un 8800gts 512mb. Link spre comentariu
godFather89 Postat Februarie 22, 2012 Partajează Postat Februarie 22, 2012 Cum spuneam... un celeron D cu o placa video bunicica decodeaza un full HD la 20% CPU. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum