Vizitator usirtesen Postat Ianuarie 29, 2012 Partajează Postat Ianuarie 29, 2012 am onoarea sa va salut.poate cineva sa ma ajute cu o schema de un controlor de turatie la un motor de 220ac/260w fara sa piarda din putere.cu multumiri anticipate Link spre comentariu
gcom61 Postat Ianuarie 30, 2012 Partajează Postat Ianuarie 30, 2012 Daca este cu perii(rotor bobinat ) vezi aici,in josul paginii: http://www.elforum.info/viewtopic.php?f=198&t=101976 Link spre comentariu
Vizitator usirtesen Postat Ianuarie 30, 2012 Partajează Postat Ianuarie 30, 2012 nu este cu rotor bobinat e fara perii! Link spre comentariu
Dr.L Postat Ianuarie 30, 2012 Partajează Postat Ianuarie 30, 2012 Singura solutie e un convertizor...cam greu de facut insa,mai bine il cumperi Link spre comentariu
Vizitator buiecg Postat Februarie 1, 2012 Partajează Postat Februarie 1, 2012 nu este cu rotor bobinat e fara perii!Salut,Uite eu am o solutie, pe care o si folosesc, dar este pentru motoare cu perii. De exemplu o bormasina de mana, un motor de aspirator, de mixer. Depinde de ce putere ai nevoie. Uite-te te rog in posturile mele poate este ce iti trebuie. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum