kokoelectro Postat Ianuarie 29, 2012 Partajează Postat Ianuarie 29, 2012 lamuritima si pe mine. am un programator de la adelaida AD-MEM01 cica ar citi si memori de gen spi, am incercat dar nici un rezultat ori citeste 00 00 00 ori FF FF FFva multumesc anticipat a si inca ceva daca nu am postat bine va rog mutatil Link spre comentariu
djdansmart Postat Ianuarie 29, 2012 Partajează Postat Ianuarie 29, 2012 Ce soft folosesti? Da mai multe detalii.. Link spre comentariu
kokoelectro Postat Ianuarie 29, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 29, 2012 folosesc ponyprog nici o memorie spi nu este prima pe care am incercat sa o citesc cea pe care vreau acum sa o citesv este 95320 dintru casetofon auto alfa 937 cd ns Link spre comentariu
qazaq Postat Februarie 8, 2012 Partajează Postat Februarie 8, 2012 folosesc ponyprog nici o memorie spi nu este prima pe care am incercat sa o citesc cea pe care vreau acum sa o citesv este 95320 dintru casetofon auto alfa 937 cd nsTrebuie sa alimentezi extern programatorul si sa setezi ponyprogu SPI>>25320. Link spre comentariu
kokoelectro Postat Februarie 8, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 8, 2012 este alimentat extern si pony lam setat pentru memoria 25320 nu inteleg problema lui Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum