oasisone Postat Ianuarie 29, 2012 Partajează Postat Ianuarie 29, 2012 am gasit un metru cub de condensatoare in vid rusesti de 50pF ( +- 10%) si 15 kV, par noi, toate sunt cu cutie si mi se rupe inima ca vor fi aruncate la gunoi, la ce or fi fost initial utile? Link spre comentariu
avolocaru Postat Ianuarie 29, 2012 Partajează Postat Ianuarie 29, 2012 Pai ai pute sa le donezi celor interesati de pe forum. Spre exemplu as vrea si eu cateva pt colectie.PSDa' unde ati sapat? ca poate mai sunt si alte trasnai acolo... Link spre comentariu
oasisone Postat Ianuarie 29, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 29, 2012 eu mi-am luat unul, merge bine cu becul meu de 110 v si 500 W gasit pe plaja in bulgaria:)sunt in Poli. in BN-uri la etajul unu, se curata laboratoarele, erau cateva bune zeci de astfel de condensatori, cred ca luni sau marti ajung toate la gunoi, erau mai multe chestii acolo, niste calculatoare FOARTE vechi, etc.Totusi, la ce se pot folosi? Link spre comentariu
avolocaru Postat Ianuarie 29, 2012 Partajează Postat Ianuarie 29, 2012 Radioamatorii experimentati iti pot spune mai multe. Sper sa se gasesaca cineva sa mearga pentru a incerca sa schimbe destinatia acelor jucarii. Ar fi un mare pacat sa ajunga la fier vechi. Link spre comentariu
lorik199 Postat Ianuarie 29, 2012 Partajează Postat Ianuarie 29, 2012 Incearca sa ii iei pe toti, ofer si un pret pt efortul depus Link spre comentariu
H Robert Postat Ianuarie 29, 2012 Partajează Postat Ianuarie 29, 2012 Unde le-ai gasit?In ce oras sunt electronicele care vor fi aruncate? Link spre comentariu
oasisone Postat Ianuarie 29, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 29, 2012 sunt in bucuresti, erau cateva zeci bune de condensatori dinastia am gasit si poza cu ei http://www.ebay.com/itm/Russian-Vacuum- ... 0775849956 Link spre comentariu
Mikrosha Postat Ianuarie 31, 2012 Partajează Postat Ianuarie 31, 2012 Am fost acolo, nu mai erau condensatoarele. Nu mai e nimic interesant pe tot holul.:(Am luat un cond ceramic la 10kv 1nF sa fac glume proaste cu el. Link spre comentariu
Dr.L Postat Ianuarie 31, 2012 Partajează Postat Ianuarie 31, 2012 Si eu am fost azi p-acolo,era doar mobila :cry: Link spre comentariu
oasisone Postat Ianuarie 31, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 31, 2012 cum naiba?duminica erau acolo....deobicei nu strange nimeni nimic, sigur ati fost unde trebuie, corp BN etaj unu, intre AN si intrarea din BN, holul face un zig-zag, chiar acolo erau....ce ironie, stau acolo 50 de ani si in doua zile le curata.... Link spre comentariu
Dr.L Postat Ianuarie 31, 2012 Partajează Postat Ianuarie 31, 2012 Erau chiar pe hol? Printre mobila aia? Ce-i drept,la ce soare era afara,nu vedeam prea bine in bezna aia,dar daca nu erau pitite ar fi trebuit sa le vad Link spre comentariu
yo2mhj Postat Februarie 1, 2012 Partajează Postat Februarie 1, 2012 Da fratilor nu aveti un sac sa mergeti sa ii culegeti...nu e pacat de ei...Nu de alta dar m-as juca si eu cu vre-o doi trei,evident nu pe "moka".73! Link spre comentariu
Dr.L Postat Februarie 1, 2012 Partajează Postat Februarie 1, 2012 Pai daca au ajuns la gunoi deja... Link spre comentariu
Mikrosha Postat Februarie 2, 2012 Partajează Postat Februarie 2, 2012 Mai e p-acolo doar un osciloscop unguresc plin de lămpi, din ălea mari de trebuie doi fizicieni să le care. Din ce m-am uitat în el, pare complet. Este cum mergi pe holul ăla spre facultatea de ştiinţe aplicate, ieşi din hol, apoi stînga brusc. În rest, doar gunoaie. Link spre comentariu
Vizitator radioatiq Postat Februarie 8, 2012 Partajează Postat Februarie 8, 2012 Pina la urma cum e, chiar a fost ceva pe acolo sau?????? Ma intereseaza niste trasnai dinastea care se folosesc prin scoli si facultati. Cit mai mari, mai urite , nu are importanta. Contactati radioatiq pe gmail. Voi fi foarte generos. Multumesc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum