Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

condensator 50 pF 15 kV tip lampa, ce se face cu el?

oasisone

Postări Recomandate

• Răspunsuri 15
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Dr.L

4

• oasisone

4

• Mikrosha

2

• avolocaru

2

Top autori în acest subiect

eu mi-am luat unul, merge bine cu becul meu de 110 v si 500 W gasit pe plaja in bulgaria:)sunt in Poli. in BN-uri la etajul unu, se curata laboratoarele, erau cateva bune zeci de astfel de condensatori, cred ca luni sau marti ajung toate la gunoi, erau mai multe chestii acolo, niste calculatoare FOARTE vechi, etc.Totusi, la ce se pot folosi?

Link spre comentariu

Radioamatorii experimentati iti pot spune mai multe. Sper sa se gasesaca cineva sa mearga pentru a incerca sa schimbe destinatia acelor jucarii. Ar fi un mare pacat sa ajunga la fier vechi.

Link spre comentariu

cum naiba?duminica erau acolo....deobicei nu strange nimeni nimic, sigur ati fost unde trebuie, corp BN etaj unu, intre AN si intrarea din BN, holul face un zig-zag, chiar acolo erau....ce ironie, stau acolo 50 de ani si in doua zile le curata....

Link spre comentariu

Mai e p-acolo doar un osciloscop unguresc plin de lămpi, din ălea mari de trebuie doi fizicieni să le care. Din ce m-am uitat în el, pare complet. Este cum mergi pe holul ăla spre facultatea de ştiinţe aplicate, ieşi din hol, apoi stînga brusc. În rest, doar gunoaie.

Link spre comentariu
Vizitator radioatiq

Pina la urma cum e, chiar a fost ceva pe acolo sau?????? Ma intereseaza niste trasnai dinastea care se folosesc prin scoli si facultati. Cit mai mari, mai urite , nu are importanta. Contactati radioatiq pe gmail. Voi fi foarte generos. Multumesc

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări