Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Intrebare legata de vinyl-uri / discuri

Miki Spaga

Postări Recomandate

Am inteles. Auzisem si eu de tonomate..cica erau parca si pe la noi candva pe litoral ma rog, daca nu gresesc. Puneai fise ceva si selectai melodia. Cum functiona mai precis? Pe youtube vazusem un pick-up de genu Supraphone parca, din ala tip valiza/diplomat si avea un brat si un soi de furca..era home-use. Cele comerciale cum erau? La schimbare nu se zgaria..ceva informatii? Cum se cheama in engleza/franceza sau italiana ca sa caut pe net?De intrebarea 2) ai idee?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 19
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• andreidaniel

5

• Miki Spaga

4

• avolocaru

3

• zal

2

Top autori în acest subiect

Ok. Hai ca am sa ma uit asa. Am crescut cu ele..in anii 90 ascultam povesti..dar si ceva muzica. Dupa a urmat o perioada cand casetele au fost folosite mult mai des. Chiar si acum inca le mai folosesc.. sunt mai usoare,mai portabile. Am avut si walkman..acum am deck dar unu bun cu Dolby B si C si selector de banda.. Pana prin 2005-2006 gaseam casete bune la pret rezonabil..cu muzica buna..dupa..cam basta.. N-am mai vazut. Recent prin kaufland am mai zarit, dar ce era cat de cat bunisor s-a dus naibii si au bagat in loc casete cu cocalari.. Noroc de un sh care avea si noi nedesfacute sau desfacute insa nefolosite de la 2,5 lei/buc...pana pe la 15-16 lei.. s-au cam risipit si alea. Calitatea era f buna. Acuma insa mai folosesc viniluri. Am mai luat si de pe net..dar cum noi gasesti mai rar sau is scumpe nu neaparat ele,ci transportu de ex din state sau din uk,italia..na..n-am atatia bani de dat. Insa am vazut si artisti care recent scot si LP. Una e Adele... Calitatea de pe net e buna a vinilurilor. E cald sunetul,stereo,frumos..place. :da

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări