vio_gl Postat Ianuarie 29, 2012 Partajează Postat Ianuarie 29, 2012 am cumparat de le un coleg de pe forum un amplificator scos din pioner vsx-d3s pagina 18 si sch13.l-am alimentat cu +/-65vcc dar numai cele 2 canale de pe front(cele care au cate 2 perechi de finali per canal)as vrea ca de pe celelalte 3 canale pe care nu le folosesc sa scot cate o pereche de finali si sa le pun pe pe cele doua canale pe care le folosesc,sa alimentez cu +/-70vcc.credeti ca rezista amp-ul in sarcina de 8 ohmi?ce alte modificari ar trebui sa-i mai aduc ca sa pot sa-l tin la+/-70vcc? http://elektrotanya.com/pioneer_vsx-d3s ... nload.html Link spre comentariu
vio_gl Postat Ianuarie 29, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 29, 2012 nu are nimeni o idee ceva? Link spre comentariu
zal Postat Ianuarie 29, 2012 Partajează Postat Ianuarie 29, 2012 Lasă-l alimentat la +/-60V maxim şi dotează-l cu o protecţie serioasă. Trz finali de pe celelalte canale nefolosite îi ţii de rezervă. Link spre comentariu
vio_gl Postat Ianuarie 29, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 29, 2012 problema e traful,are -/+65vcc dar are abia vreo 2 amperi si aia trasi de par dar am altul de 2x50vca la vreo 700w si nu stiu daca tin cele 2 perechi asa ca ma gandeam sa-i pun inca un rand de finali ptr ca nu as vrea sa modific traf-ul Link spre comentariu
remus68 Postat Ianuarie 29, 2012 Partajează Postat Ianuarie 29, 2012 Un amplificator are valorile componentelor calculate pentru a functiona la o anumita tensiune de alimentare. Cind maresti tensiunea de alimentare trebuie recalculate valorile anumitor componente pentru a mentine anumiti parametri in circuit. Daca tot insisti, poti face acest experiment pe banii tai; daca merge vei fi fericit dar daca va fi o masina de fum pentru citeva secunde, va fi un risc asumat de tine. Experimenteaza si spune-ne si noua daca ai reusit si daca a meritat. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum