Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

amplificator pioneer vsx-d3s

Postări Recomandate

am cumparat de le un coleg de pe forum un amplificator scos din pioner vsx-d3s pagina 18 si sch13.l-am alimentat cu +/-65vcc dar numai cele 2 canale de pe front(cele care au cate 2 perechi de finali

per canal)as vrea ca de pe celelalte 3 canale pe care nu le folosesc sa scot cate o pereche de finali si sa le pun pe pe cele doua canale pe care le folosesc,sa alimentez cu +/-70vcc.credeti ca rezista amp-ul in sarcina de 8 ohmi?ce alte modificari ar trebui sa-i mai aduc ca sa pot sa-l tin la+/-70vcc?

http://elektrotanya.com/pioneer_vsx-d3s ... nload.html

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Zile populare

Top autori în acest subiect

Un amplificator are valorile componentelor calculate pentru a functiona la o anumita tensiune de alimentare. Cind maresti tensiunea de alimentare trebuie recalculate valorile anumitor componente pentru a mentine anumiti parametri in circuit. Daca tot insisti, poti face acest experiment pe banii tai; daca merge vei fi fericit dar daca va fi o masina de fum pentru citeva secunde, va fi un risc asumat de tine. Experimenteaza si spune-ne si noua daca ai reusit si daca a meritat.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări