Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

achizitie placa video pci-ex 16 x pareri va rog

devdas_india

Postări Recomandate

salutare am un sistem cu intel celeron 3,06 ghz sk 775 3 gb rami ddr2 800 mhz sursa 450 w firma no name hd 160 gb vreu sa imi pun pe acest sistem o placa video mai buna pt jocuri de exmplu Call of Duty®: Modern Warfare® 3call of duty 5 (the future) etc ce model de placa imi recomandati si daca sistemult meu poate duce acele jocuribine inteles ca placa vreu so iau la mana a doua ca e mai ieftina ,cel putin asa am vazut eu ,daca stiti ceva nou bun si mai ieftin e bun bugetu pt placa e 300 lei

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 16
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• devdas_india

5

• sebi

3

• Jimmy

2

• DonNCSS

2

Top autori în acest subiect

Gasesti Nvidia GeForce 9800GT nou in 350-400 de lei, asa ca unul SH ar trebui sa se incadreze lejer in bugetul tau. E cam singura varianta care mai merita, desi e posibil sa fie limitata de procesor. In orice caz, ti-ar trebui si alta sursa, ca sa eviti alte surprize neplacute.

Link spre comentariu
Vizitator anticupidon

la ce rezolutie joci ?situatia ta e un pic ..delicata.in ce sens.stiu,si inteleg deplin dorinta de a face upgrade,dar componentele calculatorului ar trebui sa fie intr-un echilibru..mai exact,daca sa zicem,iti pui o grafica gen 9800 gt sau asa ceva..sursa trebuie musai schimbata...si inca ceva .depanzand la rezolutia la care joci ,procesorul iti poate face bottleneck destul de sever.acum nu vreau sa intelergi gresit,dar nu ar fi mai bine sa iti redirectionezi investitia ?de ce spun asta..montez si vand componente de ceva timp...poate ca mai mult ca altii poate ca mai putin ca altii.in situatii ca a ta ,le recomand clientilor urmatorul plan.fa ti o copie la ce ai ,si incearca sa iti vinzi calculatorul.stiu,suna aiurea ,nu era ce vroiai sa auzi,dar crede ma ..de ce sa investesti in o platforma care deja EOL *end of life*un Athlonx2 AM3,sau un Intel G620 pot face diferentza enorma in performanta.inseaman sa iti schimbi placa cpu si ramivei spune,da,dar sare din bugetul meu.asa e . ai dreptate 100%intrebarenu i asa ca suntem prea saraci pentru lucruri ieftine ?o placa grafica ,mai ales SH,sincer cateodata e o pierdere de bani...nu garantie,cine stie cat a fost abuzata....in finenu e vina pieselor ca nu pot´duce´ jocurile,e vina programatorilor ,ca le fac asa de aiurea cateodata,de iti trebuie super calculator sa ruleze cat de cat...Crysis remember ?te ai gandit la varianta cu o consola gen Xbox,PS3 ?repet,nu te supara pe mine, nu e nimic personal...dar crede ma ca am trecut prin situatia ,sfat pentru upgrade cu bani putini de mii de ori.ce am invatat,e sa spui lucrurilor pe nume,clientii la inceput se supara,apoi revin .unii chiar mi au multumit pentru ca le am zis adevarul si nu i am dus cu zaharelul.adevarul doare,dar toti il dorim...

Link spre comentariu

la ce rezolutie joci ?situatia ta e un pic ..delicata.in ce sens.stiu,si inteleg deplin dorinta de a face upgrade,dar componentele calculatorului ar trebui sa fie intr-un echilibru..mai exact,daca sa zicem,iti pui o grafica gen 9800 gt sau asa ceva..sursa trebuie musai schimbata...si inca ceva .depanzand la rezolutia la care joci ,procesorul iti poate face bottleneck destul de sever.acum nu vreau sa intelergi gresit,dar nu ar fi mai bine sa iti redirectionezi investitia ?de ce spun asta..montez si vand componente de ceva timp...poate ca mai mult ca altii poate ca mai putin ca altii.in situatii ca a ta ,le recomand clientilor urmatorul plan.fa ti o copie la ce ai ,si incearca sa iti vinzi calculatorul.stiu,suna aiurea ,nu era ce vroiai sa auzi,dar crede ma ..de ce sa investesti in o platforma care deja EOL *end of life*un Athlonx2 AM3,sau un Intel G620 pot face diferentza enorma in performanta.inseaman sa iti schimbi placa cpu si ramivei spune,da,dar sare din bugetul meu.asa e . ai dreptate 100%intrebarenu i asa ca suntem prea saraci pentru lucruri ieftine ?o placa grafica ,mai ales SH,sincer cateodata e o pierdere de bani...nu garantie,cine stie cat a fost abuzata....in finenu e vina pieselor ca nu pot´duce´ jocurile,e vina programatorilor ,ca le fac asa de aiurea cateodata,de iti trebuie super calculator sa ruleze cat de cat...Crysis remember ?te ai gandit la varianta cu o consola gen Xbox,PS3 ?repet,nu te supara pe mine, nu e nimic personal...dar crede ma ca am trecut prin situatia ,sfat pentru upgrade cu bani putini de mii de ori.ce am invatat,e sa spui lucrurilor pe nume,clientii la inceput se supara,apoi revin .unii chiar mi au multumit pentru ca le am zis adevarul si nu spam dus cu zaharelul.adevarul doare,dar toti il dorim...

ce sistem imi recomanzi si cam cat mar costa
Link spre comentariu

Io ti-as zice asa:placa de baza cu dual channel si soclu AM3procesor amd64 x2vreo 4 gb ram dual channel(2x2)placa video nvidia GTX250(ca sa te incadrezi in raport calitate/pret)un hard 1TB sau mai mic /7200rpm/satao sursa de peste 500w(corsair sau antec ca sa nu trezesti cu o "afumatoare de slanina"in unitate)accesoriio carcas middle tower pe placul tau

Link spre comentariu
Vizitator anticupidon

poti face 2 mutari1 mergi pe LGA 1155,iei un Pentium G620,aici tre sa decizi ,iei placa cu chipset P67 sau Z68 si apoi faci upgrade la procesor,adaugi 4 g ddram3 ,500GB hdd ,o sursa BUNA si o placa video decenta,gen Radeon 6850,sau Nvidia 550 TI.sau iei placa cu chipset H61 sau H67 si iti iei adio de la overclock..dar 1155 Sandy Bridge la frecvente stoc da randament ff bun..2 ,mergi pe AMD ,A6-3500 o placa cu chipset A75....A6-3500 are 4 nuclee,dar unu vine blocat din fabrica...adaugi ,ramii.hdd sursa si placa grafica..poti sa il deblochezi ,il faci quad ii faci overclock macar 20 la suta.merge struna in jocuri si aplicatii.despre amandoua mutarile...pot fi cu siguranta imbunatatite,dar sunt destul de echilibrate,si nu tre sa vinzi tot din casa ca sa it cumperi piesele.sursa de alimentare...cel mai important component,parerea mea e sa nu iei ceva de multi watti dar ieftin.e de preferat o sursa de 450W dar de o marca cunoscuta,cu referinte si testari si rezultate bune in teste.Antec,CoolerMaster,Ocz fac surse bune la bani putini..depinde cum privesti situatia.

Link spre comentariu

sunt multi bani ,si sa inveestesc in unitate pt cateva ore d joc ca eu nus fanu nr1 jocuri ,joc asa cand si cand , pana la urma vreau un sfat pt palca video .mam gandit la un 9800 gt ce pare aveti ?

Link spre comentariu
Vizitator anticupidon

poate ca opinia mea suna cam drastica..daca vrei sa joci asa din cand in cand,un 9800 sh e o optiune destul de buna,doar ca sursa ar trebui nitel pusa la punct...9800 consuma cam 150 w in idle si 230 240 w in full load

Link spre comentariu

poate ca opinia mea suna cam drastica..daca vrei sa joci asa din cand in cand,un 9800 sh e o optiune destul de buna,doar ca sursa ar trebui nitel pusa la punct...9800 consuma cam 150 w in idle si 230 240 w in full load

deci sa iau o sursa mai de calitate cam ce recomanzi tu ce folosestii ai ceva mai bun ?
Link spre comentariu

Tu glumesti, nu? Sau ai citit vreun review pe diagonala si aia ai inteles?Tu nu cred ca-ti poti imagina cum arata o placa video care consuma 150W in idle, si cum trebuie alimentata/racita. Revenind la subiect, exista varianta de 9800GT Green, cu clock-urile putin mai mici, dar diferenta de performanta nu e prea vizibila, si care, in plus, nici macar nu are conector de alimentare suplimentara.
Link spre comentariu
Vizitator anticupidon

imi cer scuzeconsumul era total per computer,nu doar placa video..sper sa nu mai postez pe graba ..am gresit,nu sunt perfect.corectezGeForce 9800 GT 512MB consuma undeva in jurul la 100 105 wcu respect la variantele green de 9800 e o f buna alegere,dar is greu de gasit.

Link spre comentariu

Daca tot vrei sa iei doar placa video, nu o sa faci mare treaba. Si eu am Celeron D 3,06 Ghz cu OC la 3,6 si recent am cumparat un 8800GTS 512mb cu 256bit, si pot sa spun ca ma trage foarte mult inapoi procesorul. Jocurile nu merg nici pe departe cum ar trebuii cu aceasta placa video.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări