gsmgsa Postat Martie 27, 2006 Partajează Postat Martie 27, 2006 Salutare! Am un HDD 20G defect. Un integrat WDC Talon 50G6474IBM141.1 este defect (se incalzeshte exagerat). Problema e ca nu stiu ce e. Banuiesc ca e ceva controler ATA. Rog pe cineva care poate face rost de un datasheet sau stie vreun distribuitor de asa ceva, sau are un HDD similar (Western Digital WD200) sa-mi dea PM. Merci mult! Numai bine!!! Link spre comentariu
draku Postat Martie 29, 2006 Partajează Postat Martie 29, 2006 mai repede cauti un service la vreo firma de calculatoare si poate ai noroc sa gasesti acolo vreo electronica pt hdd-ul tau Link spre comentariu
dalu Postat Martie 29, 2006 Partajează Postat Martie 29, 2006 Salutare! Am un HDD 20G defect. Un integrat WDC Talon 50G6474IBM141.1 este defect (se incalzeshte exagerat). Problema e ca nu stiu ce e. Banuiesc ca e ceva controler ATA. Rog pe cineva care poate face rost de un datasheet sau stie vreun distribuitor de asa ceva, sau are un HDD similar (Western Digital WD200) sa-mi dea PM. Merci mult! Numai bine!!! Frate, acel hard , nu cred ca o sa-l poti remedia. Link spre comentariu
chetross Postat Martie 30, 2006 Partajează Postat Martie 30, 2006 nu se merita ... un hdd de 20 e 500mii max Link spre comentariu
gsmgsa Postat Martie 30, 2006 Autor Partajează Postat Martie 30, 2006 nu se merita ... un hdd de 20 e 500mii maxAvetzi dreptate. Asta este. Mai am unul de 40G tot asa. O sa vad ce pot face. Merci pt reply-uri.. ''frate"' ... lol. Numai bine! Link spre comentariu
chetross Postat Aprilie 1, 2006 Partajează Postat Aprilie 1, 2006 Nu inteleg d ce consideri aiurea ce am zis. Tu ca sa il repari (adica sa inlocuiesti placa electr te costa cam 2-300mii la baietzi .. asta daca gasesti ) ... iar dupa cum am spus un hdd de 20 e 500miiApropo, daca te duci la o firma sa`ti repare hardu te costa 700 indiferent de defect/capacitate/etc ...Deci nu vb prostiiAsa am si eu un wd400 pe dulap cu mecanica stricata (unu de 40gb il iei cam cu 8-900mii max) ... crezi ca merita sa ma duc la o firma service si sa dau 700mii sa`l repar ? pt 1-200mii imi iau altu` .. Link spre comentariu
gsmgsa Postat Aprilie 2, 2006 Autor Partajează Postat Aprilie 2, 2006 Nu inteleg d ce consideri aiurea ce am zis. Tu ca sa il repari (adica sa inlocuiesti placa electr te costa cam 2-300mii la baietzi .. asta daca gasesti ) ... iar dupa cum am spus un hdd de 20 e 500miiApropo, daca te duci la o firma sa`ti repare hardu te costa 700 indiferent de defect/capacitate/etc ...Deci nu vb prostiiAsa am si eu un wd400 pe dulap cu mecanica stricata (unu de 40gb il iei cam cu 8-900mii max) ... crezi ca merita sa ma duc la o firma service si sa dau 700mii sa`l repar ? pt 1-200mii imi iau altu` ..Nu am considerat ca vb aiurea. Dimpotriva, v-am multumit tuturor pt raspunsuri. Ideea e ca doresc eu sa le repar, nu sa le duc la nici o firma etc. Eu sunt cel care le ia de pe dulapurile celor ca tine si incerc sa le repar. Intelegi? Aici nu e legat nimic de partea economica, cat costa etc. (No offence really! ) Sper ca de data asta sa nu consideri ca am vb prostii... Numai bine! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum