Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

HDD-uri (hard disk drives, HARDURI) defecte (stricate) AICI!

gsmgsa

Postări Recomandate

Salutare! Am un HDD 20G defect. Un integrat WDC Talon 50G6474IBM141.1 este defect (se incalzeshte exagerat). Problema e ca nu stiu ce e. Banuiesc ca e ceva controler ATA. Rog pe cineva care poate face rost de un datasheet sau stie vreun distribuitor de asa ceva, sau are un HDD similar (Western Digital WD200) sa-mi dea PM. Merci mult! Numai bine!!!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• gsmgsa

3

• chetross

2

• draku

1

• dalu

1

Top autori în acest subiect

Salutare! Am un HDD 20G defect. Un integrat WDC Talon 50G6474IBM141.1 este defect (se incalzeshte exagerat). Problema e ca nu stiu ce e. Banuiesc ca e ceva controler ATA. Rog pe cineva care poate face rost de un datasheet sau stie vreun distribuitor de asa ceva, sau are un HDD similar (Western Digital WD200) sa-mi dea PM. Merci mult! Numai bine!!!

Frate, acel hard , nu cred ca o sa-l poti remedia.
Link spre comentariu

nu se merita ... un hdd de 20 e 500mii max

Avetzi dreptate. Asta este. Mai am unul de 40G tot asa. O sa vad ce pot face. Merci pt reply-uri.. ''frate"' ... lol. Numai bine!
Link spre comentariu

Nu inteleg d ce consideri aiurea ce am zis. Tu ca sa il repari (adica sa inlocuiesti placa electr te costa cam 2-300mii la baietzi .. asta daca gasesti ) ... iar dupa cum am spus un hdd de 20 e 500miiApropo, daca te duci la o firma sa`ti repare hardu te costa 700 indiferent de defect/capacitate/etc ...Deci nu vb prostiiAsa am si eu un wd400 pe dulap cu mecanica stricata (unu de 40gb il iei cam cu 8-900mii max) ... crezi ca merita sa ma duc la o firma service si sa dau 700mii sa`l repar ? pt 1-200mii imi iau altu` ..

Link spre comentariu

Nu inteleg d ce consideri aiurea ce am zis. Tu ca sa il repari (adica sa inlocuiesti placa electr te costa cam 2-300mii la baietzi .. asta daca gasesti ) ... iar dupa cum am spus un hdd de 20 e 500miiApropo, daca te duci la o firma sa`ti repare hardu te costa 700 indiferent de defect/capacitate/etc ...Deci nu vb prostiiAsa am si eu un wd400 pe dulap cu mecanica stricata (unu de 40gb il iei cam cu 8-900mii max) ... crezi ca merita sa ma duc la o firma service si sa dau 700mii sa`l repar ? pt 1-200mii imi iau altu` ..

Nu am considerat ca vb aiurea. Dimpotriva, v-am multumit tuturor pt raspunsuri. Ideea e ca doresc eu sa le repar, nu sa le duc la nici o firma etc. Eu sunt cel care le ia de pe dulapurile celor ca tine si incerc sa le repar. :d Intelegi? Aici nu e legat nimic de partea economica, cat costa etc. :) (No offence really! ) Sper ca de data asta sa nu consideri ca am vb prostii... :d Numai bine!
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări