Vizitator vvlladdd Postat Ianuarie 28, 2012 Partajează Postat Ianuarie 28, 2012 Salutare am un monitor CRT DELL dar are un defect cand il pun in priza imi apare pe ecran no signal input, dar cand ii dau semnal din placa video de la pc , apare imaginea dar dupa o secunda dispare cumva de pe margini se restrange spre centru.Sa fie defect de baleiaj? Astept niste parere va multumesc! Link spre comentariu
Depanatorul Postat Februarie 2, 2012 Partajează Postat Februarie 2, 2012 Spune-mi in lucru,Daca nu dai semnal de la PC, cand iti apare "no signal input" imaginea ramane stabila?Daca da, atunci nu-i problema de baleiaj.Daca la deschiderea monitorului imaginea se restrange spre centru, limitandu-se doar la o bara luminoasa (verticala sau orizontala), sau mai rau "un punct luminos" in zona centrala, atunci te sfatuiesc sa nu mai deschizi monitorul, risti sa arzi tubul catodic (sa arzi primul strat interior) iar dupa ce il repari ramane acel punct sau line cu negru - nu se mai vede imaginea.Din ce inteleg eu de la tine, ar fi o problema pe partea de intrare video in monitor, sau placa de sincronizare-video al monitorului.Alteori, poate fi problema la banala mufa video (sa nu dea vreun piciorus la masa sau intrerupt).Succes! Salutare am un monitor CRT DELL dar are un defect cand il pun in priza imi apare pe ecran no signal input, dar cand ii dau semnal din placa video de la pc , apare imaginea dar dupa o secunda dispare cumva de pe margini se restrange spre centru.Sa fie defect de baleiaj? Astept niste parere va multumesc! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum