Lonerider Postat Ianuarie 28, 2012 Partajează Postat Ianuarie 28, 2012 Am capatat, astazi, un nou (vechi) radiou, pe care (???) poate as putea sa-l reconditionez... Tot ce stiu despre el este ca scrie pe scala TELEFUNKEN. Are componente lipsa, adica tuburile, sunetul e adaptat pe 6P3S rusesc, celelalte doua lipsesc (n-am vazut pana acum socluri asa pentru lampi...) si schimbatorul de frecvente este lipsa. Daca stiti careva modelul, ma puteti ajuta cu schema, poze aparat, detalii despre el? Va multumesc. Link spre comentariu
Relav Postat Ianuarie 28, 2012 Partajează Postat Ianuarie 28, 2012 Pune niste poze ca sa vedem ce ai "capatat" . Link spre comentariu
Lonerider Postat Ianuarie 28, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 28, 2012 Nu stiu de ce nu s-a incarcat poza din prima. Am facut-o cu telefonul mobil, asa ca e ca pasta. Maine fac cu aparatul foto, mai multe (si din spatele cutiei) Link spre comentariu
Lonerider Postat Ianuarie 29, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 29, 2012 Azi am facut aceste poze. Nu am reusit sa identific modelul, desi se aseamana cu un model facut intre 1936 - 1939 de Telefunken Poland. Am vazut pe radiomuseum ceva asemanator, insa acolo nu sunt toate modelele cu foto. Are difuzor cu electromagnet. Il donez. Link spre comentariu
Lonerider Postat Ianuarie 29, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 29, 2012 L-am donat cuiva de pe forum. Link spre comentariu
Vizitator coric66 Postat Februarie 24, 2012 Partajează Postat Februarie 24, 2012 Va solicit si eu ajutorul pentru identificarea aparatului de mai jos : , , Multumesc anticipat. Link spre comentariu
ciprivw Postat Februarie 24, 2012 Partajează Postat Februarie 24, 2012 E Mures S562A, saracutul de el. Scala e cam ciudata, seamana mult dar nu cred sa fie a lui Link spre comentariu
Vizitator coric66 Postat Februarie 24, 2012 Partajează Postat Februarie 24, 2012 Multumesc pentru raspuns si interes. Inclin sa cred totusi ca-i vre-un Orion dar e doar o banuiala. Posibil eronata. (banuiala).Din pacate n-am fost destul de inspirat sa notez ce lampi sunt in el si pina duminica nu mai ajung acasa. Link spre comentariu
nicolae57 Postat Februarie 24, 2012 Partajează Postat Februarie 24, 2012 Va solicit si eu ajutorul pentru identificarea aparatului de mai jos : , , Multumesc anticipat. Salutare.Aparatul este un OLT S555B, un radio care a fost proiectat sa functioneze la baterie.Din pacate a fost modificat brutal pentru alimentare la retea.Tuburile folosite initial au fost :1R5T,1T4T,1S5T,3V4T.Acum este echipat cu sovietice.Restaurarea (daca se doreste) va fi o provocare din toate punctele de vedere. Originalul,detinut de colegul nostru Misa arata cam asa: http://www.proradioantic.ro/index.php?x=item&id_p=506 Succes la restaurare! Link spre comentariu
Vizitator coric66 Postat Februarie 24, 2012 Partajează Postat Februarie 24, 2012 D-le Nicolae aveti dreptate , e un Olt brutal modificat , constat si eu asta acum dupa ce am vazut originalul in linkul pus de dvs. Mi-i clara situatia. Va multumesc. Link spre comentariu
Vizitator radioatiq Postat Martie 3, 2012 Partajează Postat Martie 3, 2012 Are cineva idee ce aparat este acesta? Ceva istoric? Unde, cind e facut, etc? Pare sa fie rusesc (lampi rusesti si alte componente, dar sub sasiu nu m-am uitat). Multumesc Link spre comentariu
radianr Postat Martie 3, 2012 Partajează Postat Martie 3, 2012 Dupa cat se vede in imagini carcasa originala a fost modificata pentru a i se adapta un alt sasiu (si alta scala), asa ca este greu de spus ce aparat a fost in original. Link spre comentariu
jack Postat Martie 3, 2012 Partajează Postat Martie 3, 2012 lampile de pe sasiu nu par sa fi fost inlocuite . Cititi -identificati lampile existente , apoi tastati modelul - tipul lor pe radiomuseum , puteti tasta cu caractere latine si daca aveti si putin noroc , veti obtine numele unor aparate sovietice avand aceasta configuratie a tuburilor , poate si poze . Deci introduceti acolo toate tuburile , de preferat in ordine , dinspre antena spre finala audio si redresoare Eu am identificat mai multe aparate in acest mod . Succes Link spre comentariu
kuchta Petru Postat Martie 3, 2012 Partajează Postat Martie 3, 2012 Prima lampa pare a fi 6A10 ruseasca Link spre comentariu
jack Postat Martie 3, 2012 Partajează Postat Martie 3, 2012 si finala 6П6С , adica 6P6C Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum