Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

2x400W

ICEMAN

Postări Recomandate

• Răspunsuri 190
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ICEMAN

23

• George(sb)

13

• Enigma86d

13

• Sharky

11

Top autori în acest subiect

Deci asta tine si la sarcina de 0 ohmi, adica scurt, si la 2 si la 4 ....Bine ca nu tree sa trag decat 5 fire din placa ca sa o fac...si ce face cand fac scurt pe iesire?

Link spre comentariu

nu stiu daca a observat cineva.. dar nu mai merge site-ul lui iceman...si ma interesa si pe mine nijte scheme de acolo....aveti vreo idee pe unde s-a mutat.. sau cand se redeschideaaa sa nu uit : bravo mane imi place ampliful , felicitarile mele ...deci am vazut ca ai ajuns si tu la concluzia ca tda-urile sucks

Link spre comentariu

nu stiu daca a observat cineva.. dar nu mai merge site-ul lui iceman...si ma interesa si pe mine nijte scheme de acolo....aveti vreo idee pe unde s-a mutat.. sau cand se redeschideaaa sa nu uit : bravo mane imi place ampliful , felicitarile mele ...deci am vazut ca ai ajuns si tu la concluzia ca tda-urile sucks

ce scheme te-ar interesa?
Link spre comentariu

poi aceea cu ipa-ul.. datele despre ea.. mai multe detalii pt punerea in functiune.. am citit toate posturile dar vroiam sa vad si acolo.. :) deci schema aceea cu pcb-ul si dispunerea pieselor... erau mai multe pe acolo ca am mai intrat , erau si nijte poze interesante pe care nu am apucat sa le iau.. asadar astept si eu schema cu nerabdare :d

Link spre comentariu

id-ul meu de mess este iordache_iceschemele nu vor mai fi pe sitesiteul se va redeschide cand vor iesi actele de firma si vor fi gata primele produse... asemenea si forumuldaca aveti nevoie de schemele de acolo mi le cereti pe mess si va trimit ce vretimultumesc pt aprecierile in legatura cu amplificatorul :partyman:

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

credeti ca radiatorul asta (120 X 120 X 200 mm) cu doua ventilatoare de 80X80 este bun pentru av400 in varianta stereo? ma gandeam sa il tai p jumate, unu pentru fiecare canal

Link spre comentariu

bravo pt lucrare si eu l-am facut de vreo 20 de orinu ami trimiti si mie documenatatia de la ipa 400 cu cablaj protectii etc deci tot ce trebe pls id corb_romeo

parca ziceai ca l-ai facut de 20jde ori...la ce-ti mai trebuie documentatia?Stresule...eu daca as avea radiatorul tau as pune toti tranzistorii pe el...cu fire si cu un ventilator 12x12 amplasat intr-un capat.E o idee. :smt003
Link spre comentariu

pai pun 2 de 80X80, unu pe fiecare latura ca tot le am cumparate si o sa incerc sa ingesui modulele acolo si tranzistorii ii pun pe o tabla indoita la 90` ... oricum ii puneam mult mai simplu daca il taiam

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

chiar asa de bine se aud amplificatoarele astea?.....ma taie si pe mine gandul sa imi fac unul 2x800W pt nishte chefuri :supz: :supz: :supz: :partyman: :partyman: :partyman: da mi-e cam frica sa dau atatia bani pe ele si dupa aia sa nu dea randament sau sa nu se auda bine ca ma omor!! am 2 amplificatoare de 400w de la =>a d e l a i d a <=(scuzati de scris da am mai scris numele fabricantilor si nu a aparut: :smt064) amplificatoarele sunt pe mj-uri si se alimenteaza la +/-35V sunt multumit dar vreau um pic mai mult...as aprecia putin ajutor multumesc

Link spre comentariu
Vizitator kongo

daca faci ipa 800 nu ai sa regreti cele de la adelaide sant jafuri nici macar nu se pot compara aseara am terminat av 1000 pe la ora 3 deci poti sa al faci linistit vei fi pe deplin multumit

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări