Sharky Postat Iunie 19, 2006 Partajează Postat Iunie 19, 2006 nu am...dar stii cum faci comanda releului la protectie DC ?faci asaPui o rezistenta inseriata cu ventilatorul.O alegi in asa fel incat sa nu il auzi cand functioneaza dar sa se invarta.Peste rezistenta asta, in paralel pui un tranzistor.Cu un senzor de temperatura (termistor, sau ce vrei sa folosesti, ar merge sa urmaresti si modificarea tensiunii pe o dioda direct polarizata)saturezi tranzistorul si atunci ventilatorul se invarte la max. Link spre comentariu
ionut20 Postat Iunie 19, 2006 Partajează Postat Iunie 19, 2006 Arunca un ochi si aici ;) http://www.electronics-lab.com/projects ... index.html Link spre comentariu
mik Postat Iunie 19, 2006 Partajează Postat Iunie 19, 2006 e pe aici pe forum nu stiu pe unde o schema simpla de reglat turatia ventilatorului cu un tranzistor mos fet un termistor si o rezistenta reglabila.l am facut eu si merge bine Link spre comentariu
vicelord Postat Iunie 19, 2006 Partajează Postat Iunie 19, 2006 sa nu ma ajutati si pe mine nici sa nu ma bagati in seama ca asa e frumospostu meu e pe pagina 6 :rock: Link spre comentariu
Vizitator darkangelbv Postat Iunie 20, 2006 Partajează Postat Iunie 20, 2006 @vicelordDin cate vad ti s-a raspuns la intrebare@icemanUite aici o schema care cred ca e buna ))Valorile componentelor le alegi in functie de necesitate Link spre comentariu
stres4all Postat Iunie 29, 2006 Partajează Postat Iunie 29, 2006 pai eu nu am nevoie de 2 X 400 k stau la bloc si fac vecinii urat knd dau 2 X 20 dar sunt curios kt costa finalii si cat a dat iceman pa trafu ala k e super dak aveti idee ... multumesc Link spre comentariu
ICEMAN Postat Iunie 29, 2006 Autor Partajează Postat Iunie 29, 2006 iceman a dat 3 milioane pe traf cu tot cu sistem de prindere si transportfinalii la aprox 1,2 milioane pt 2 canale Link spre comentariu
stres4all Postat Iunie 29, 2006 Partajează Postat Iunie 29, 2006 ms k miai raspuns ... vad k stai destul d des p net ... as avea mai multe intrebari pt k vreau sa imi fac si io ceva .... intra putinp topicu meu si spunemi ce parere ai . multumesc Link spre comentariu
naminator2003 Postat Iulie 4, 2006 Partajează Postat Iulie 4, 2006 Dar o protectie pe scurt la iesire cum se face?Scuze daca s-a mai discutat dar nu am citit toate paginile... Link spre comentariu
ICEMAN Postat Iulie 5, 2006 Autor Partajează Postat Iulie 5, 2006 cam asta e schema valorile componentelor: Link spre comentariu
Paollo Postat Iulie 5, 2006 Partajează Postat Iulie 5, 2006 Off topic: Are cineva o protectie la scurt pe iesire de vanzare, sau face cineva? PM me daca da, ms! Link spre comentariu
pid Postat Iulie 6, 2006 Partajează Postat Iulie 6, 2006 a implementat careva protectia la IPA 400? cum se comporta? Link spre comentariu
naminator2003 Postat Iulie 6, 2006 Partajează Postat Iulie 6, 2006 Si pentru protectia asta trebuie sa modific cablajul? ca e destul de nasol daca da... sau trag fire? Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Iulie 6, 2006 Partajează Postat Iulie 6, 2006 Ar fii mai bine daca ai proiecta protectia impreuna cu amplificarea....dar se poate trage si firele. Link spre comentariu
Vizitator darkangelbv Postat Iulie 6, 2006 Partajează Postat Iulie 6, 2006 in cazul in care cablajul este deja facut tragi fire... asa este mai comod, dar cel mai sigur ar fi ca protectia sa fie direct pe cablaj... pt ca in cazul in care un fir nu este cositorit bine, sau se rupe si ai un sc pe iesire adio finali de pe ramura cu defeciune la protectii :finga: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum