Bala Postat Martie 31, 2006 Partajează Postat Martie 31, 2006 Tot RESPECTU` pentru realizare !!!!!!!! :supz: Link spre comentariu
sogard_2003 Postat Aprilie 1, 2006 Partajează Postat Aprilie 1, 2006 Multe felicitari pentru ceea ce ai realizat.ai iesit mai ieftin ca pe piata cu PA-ul ala?observ in ultima ta poza atasata un colt de subwoofer.ce difuzor ai folosit pe el? Link spre comentariu
ICEMAN Postat Aprilie 1, 2006 Autor Partajează Postat Aprilie 1, 2006 HP15W spre deosebire de tine... am scos porturile din horn... pt a cobora mai mult in frecventa Link spre comentariu
Vizitator mirc3a Postat Aprilie 18, 2006 Partajează Postat Aprilie 18, 2006 Salut. Felicitari pentru proiect.... As fi interesat de schemele statiei (amplif+alimentare) daca mi le-ai putea trimite si mie. Ma bate gandul sa incerc... Link spre comentariu
ICEMAN Postat Aprilie 18, 2006 Autor Partajează Postat Aprilie 18, 2006 http://www.icemanaudio.lx.ro/electro/40 ... OSFET.html asta este ce am folosit (schema si cablaj) alimentarea e clasica (are doar un soft start pe primarul trafului) Link spre comentariu
George(sb) Postat Aprilie 19, 2006 Partajează Postat Aprilie 19, 2006 Dece mi-a bubuit un singur tranzistor de pe ipa 400? este vorba de un irfp9240; l-am scos si i-am scos si perechia, i-am reglat din nou curentul in gol si merge a.....! si alimentarea e facuta la +/- 57V a functionat cu radiator si de bubuit a bubuit la vre-o 5 min de la punere in functiune pe un 18" de 500W 8 ohm si inainte a fost montat pe wn 15s si a mars fara nici un fel de probleme Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Aprilie 19, 2006 Partajează Postat Aprilie 19, 2006 sa ars pentru ca ori ai facut scurt ori ai dat prea mult curent, este ff greu sa-i arzi pe toti, de regula se arde cate o pereche care intra in scurt si cu ocazia asta sunt protejati (oarecum) restul. Link spre comentariu
George(sb) Postat Aprilie 19, 2006 Partajează Postat Aprilie 19, 2006 da, dar e foarte instabil... il reglez dupa care incepe sa urce si il reglez si dupa ce il sting si il aprind din nou imi afiseaza vre-o 3 - mV Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Aprilie 19, 2006 Partajează Postat Aprilie 19, 2006 curentul de mers in gol se regleaza dupa vro 30 minute de functionare in gol. Il reglezi si il lasi asa, dupa aia uita ca trebuie sa mai masori ceva pe acolo. Link spre comentariu
George(sb) Postat Aprilie 19, 2006 Partajează Postat Aprilie 19, 2006 intrarea stiu ca vine pusa la masa, dar pe iesire pun vre-o sarcina? Link spre comentariu
George(sb) Postat Aprilie 20, 2006 Partajează Postat Aprilie 20, 2006 In legatura cu filtrajul am gasit la mine in sibiu la magazin condensatori de 10.000mf la 100V pe ei scrie nipion chemi-con in dreptul temperaturii maxime mai scrie kmh cica suporta maxim 105 grade dar ei sunt de culoare neagra....... suspect eu stiu ca cei la 105 ar trebui sa fie maro... si pretul lor e de 20 ron bucat; deca nu par a fi de incredere deunde pot sa imi comand niste condensatori de care sa ma pot folosi cu incredere si sa fie si la un pret rezonabil? :weedman: Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Aprilie 20, 2006 Partajează Postat Aprilie 20, 2006 eu zic sa-i folosesti linistit, la pretul ala nu poti avea multe pretentii...La capodimonte gasesti dar te rup la pret, un AEROvox depaseste 1 mil de lei Link spre comentariu
Bogdan Postat Aprilie 20, 2006 Partajează Postat Aprilie 20, 2006 George(sb) stai linistit. Eu am cumparat condensatori 10.000uF/100v/105°C la 15 ron/bucata :finga: Si sunt buni. In general daca nu pusca cand ii pui in circuit slabe sanse sa puste mai incolo. De la un magazin din Oradea i-am luat si sunt Rubycon. Tot negrii. Deci nu-i nimic suspect la faptul ca sunt negrii. Am vazut pe forum o gramada de poze cu IPA400 si tot negrii erau condensatorii de filtraj si tot pe 105°C :yawinkle: Link spre comentariu
Vizitator eiffel650 Postat Aprilie 21, 2006 Partajează Postat Aprilie 21, 2006 Pt. cine cunoaste schema de pe siteul lui Iceman http://www.icemanaudio.lx.ro/electro/TDA7294.html --- am o intrebare-poate stupida-dar vreau sa stiu sigur...pe schema se regasesc inscrierile +Vs, -Vs, GND ....acum...daca am un trafo care scoate 40V pe fiecare ramura+ mediana atunci alimentez schema la GND cu mediana? sau e altcumva ?? pls...I'm such a noob! :smt017 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum