Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

2x400W

ICEMAN

Postări Recomandate

• Răspunsuri 190
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ICEMAN

23

• George(sb)

13

• Enigma86d

13

• Sharky

11

Top autori în acest subiect

Vizitator Miron Bogdan

Multumesc frumos pt schema.Felicitari pt "instrument". Se vede sa te-ai gandit ceva la proiectul asta de ti-a iesit atat de bine. Iti urez multe si placute ore de auditie.

Link spre comentariu

da... :rolleyes: se pare ca am dat pe toti pe spate cu acest amplif... in special carcasa

dar am aratat ca se poate si la nivel diy :yawinkle:

dimensiunile sunt: latime 48,4cm inaltime 12 cm si adancime (distanta fata-spate): 41,5cm

si acum orele alea de auditie care mi le-a urat Miron Bogdan

Posted Image

Link spre comentariu

mai sar si eu cu o intrebare:Ai calculat cam la cati bani te-ai scos cu toata statia?A, si mai vream sa te intreb ce protectie pt boxe ai folosit, si pe intrare, ai pus doar potentiometre??

Link spre comentariu

deocamdata nu am preamplificare... am facut alimentare stabilizata de +/-12V dar nu am facut inca preu... o sa il atasez cand va fi gata... vreau sa imi fac cu intrari balansate

Link spre comentariu

Felicitari si din partea mea pentru proiect, voiam sa te intreb doar daca ma insel sau e adevarat ca tu ai folosit un singur radiator din ala pentru ambele montaje asa pare din poza cu ampliful gata asamblat???????Daca e un singur radiator cam combate orice teorie ca trebuie nu-s ce raditor imens pentru IPA 400.........!!!!!!! :tonqe: Am si io doua cablaje si vreau sa stau linistit nu de alta

Link spre comentariu
Vizitator TheOne

pai daca sunt habarnisti ! ce crezi ca stie sau vrea cineva sa masoare rezistenta termica la radiator si sa faca un calcul simplu sa vada cam cat disipa amplificaotrul ! ? neahhh !!! eu le iau ochiometric ,dar pana mi-am dat seama am masurat cateva radiatoare :rolleyes: mai bine punem ditamai animalu "asa ca sa fie " :smt006

Link spre comentariu

Toti abereaza cu radiatorul pentru IPA400 dar daca veniti la mine o sa vedeti ce radiatoare mici folosesc si nu are nic

Poi Vasile, normal ca abereaza toata lumea cu dimensiunea radiatorului. Ia uitate aici (chiar jos, ultimul post) ce radiatoare imense ziceai tu ca ai folosit la IPA400. http://www.elforum.info/viewtopic.php?t=7043&postdays=0&postorder=asc&start=0 Pe pagina urmatoare ziceai ca are 9.7kg un singur radiator :rolleyes:
Link spre comentariu

daaaaaa... un singur radiatordar fara racire fortata nu faci nimik cu elam cate un ventilator pe fiecare ramificatie care strabate radiatoruldeci cand am facut proba fara sa pun ventilatoare... se cam incingea la un volum relativ mic pt ca si curentul de mers in gol este pe masurainsa odata montat in carcasa lui cu ventilatoarele si capacul pus care forta aerul sa strabata radiatorul, dupa jumate de ora de dat forja (in camera... deci cam un 2x100-150W maxim ca mai mult nu suport in camera) l-am desfacut si nu era incins radiatorul nici cat se incingea cand am facut proba la un volum micut cum am zis mai inainte

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări