Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Boxele mele preferate!

Vizitator

Postări Recomandate

Daca vorbim de design, din punctul meu de vedere, mama si cu tata lor sunt:

Bang & Olufsen Beolab 5

Posted Image

David Lewis este un designer absolut remarcabil. Puteti vedea mai multe pe site-ul lor, daca va faceti cont. Exista niste filmulete acolo, de la care sunt foarte multe de invatat, mai ales despre procesele prin care trec produsele lor, de la o simpla schita, la produsul finit. Am fost obsedat o perioada...

Cum sa va spun eu, daca ai o casa ca aia din semnatura mea (proiect de-al meu din anul 2 de facultate), sau esti vreun wannabe 007, si n-ai in casa Beolab 5 si BeoSound 9000, esti nimeni pe lume...

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 27
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• VTP

3

• zal

3

• alex tm

3

• Luca

3

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Cum sa va spun eu, daca ai o casa ca aia din semnatura mea (proiect de-al meu din anul 2 de facultate), sau esti vreun wannabe 007, si n-ai in casa Beolab 5 si BeoSound 9000, esti nimeni pe lume...La ce pot, muzical vorbind, e pacat de casa, iar ca wanabe 007, e mai mult plecat prin misiuni, si, cand vine cu o "pisicutza", n-are timp sa asculte muzica! Mangaie pisicutza pe pisoi!

Link spre comentariu

Cum sa va spun eu, daca ai o casa ca aia din semnatura mea (proiect de-al meu din anul 2 de facultate), sau esti vreun wannabe 007, si n-ai in casa Beolab 5 si BeoSound 9000, esti nimeni pe lume...La ce pot, muzical vorbind, e pacat de casa, iar ca wanabe 007, e mai mult plecat prin misiuni, si, cand vine cu o "pisicutza", n-are timp sa asculte muzica! Mangaie pisicutza pe pisoi!

:da Stiu ca suna ca dracu', dar cica suna foarte amplu, si pentru un Royksopp, Hemstock and Jennings sau mai stiu eu ce alte balarii, sunt perfecte...Cat despre 007, numai putin, ca am facut o criza de ras, si scriu de sub masa :)))))))))))))))))))))...@ZAL,Poza ta de jos, e a "dereglatului" ala de Jeremy Kipnis, si ce nu se vede, e ca are o placa de beton, sub finisajul de pardoseala, groasa de 2m... Pffffffff...
Link spre comentariu
:da Stiu ca suna ca dracu', dar cica suna foarte amplu, si pentru un Royksopp, Hemstock and Jennings sau mai stiu eu ce alte balarii, sunt perfecte...Amplu pe dracu'!!!! Imi auc aminte ca la o prezentare la Marriot Hotel, foarte "ample" erau (pe inaltime) hostessele. Asa ca, desi eram (deja) la varsta "seriozitatii", cam beleam ochii (la boxele) ample care imi incantau ochii ( si urechile)!!! Ceea ce i-am si spus matzaitului care credea ca imi vinde aburelile de design: - Fratello, fara sa le sprijine fetele, acustica lasa de dorit!
Link spre comentariu

:da Stiu ca suna ca dracu', dar cica suna foarte amplu, si pentru un Royksopp, Hemstock and Jennings sau mai stiu eu ce alte balarii, sunt perfecte...Amplu pe dracu'!!!! Imi auc aminte ca la o prezentare la Marriot Hotel, foarte "ample" erau (pe inaltime) hostessele. Asa ca, desi eram (deja) la varsta "seriozitatii", cam beleam ochii (la boxele) ample care imi incantau ochii ( si urechile)!!! Ceea ce i-am si spus matzaitului care credea ca imi vinde aburelile de design: - Fratello, fara sa le sprijine fetele, acustica lasa de dorit!

La Marriott, si in filmul Lord of War, cand se sprijineau de tancuri... indispensabile.BeoLab5-ul nu l-am auzit, dar le stiu p-astea de pe "auto"... daca vrei sa fii eviscerat acustic, asta-i calea...
Link spre comentariu
  • 6 luni mai târziu...
  • 4 săptămâni mai târziu...

Posted Image

Mie astea imi plac :ras: :ras: Cossta 5.000.000 Euro, cateva detalii:

“Luciano Pasquariello, fondatorul firmei Shape Audio, a proiectat gama Organic Harmony inspirandu-se din natura, unde lucrurile se modeleaza in mod natural pana la forma finala care este frumoasa si perfecta”.Organic Harmony Gold sunt facute  din aur masiv de 18 carate, cantaresc 215 kilograme si a fost construite intr-o singura pereche.Varianta Organic Harmony Sterling silver este limitata la doar cinci perechi, cantareste 115kg si costa 300.000 Euro. Sunt printre cele mai mari obiecte din argint masiv facute vreodata.Cea mai “accesibila” varianta produsa de Shape Audio este Organic Harmony Bronze, limitata la 99 de perechi, cantaresc 95kg si costa “numai” 63.000 Euro.Dimensiunile incintelor acustice sunt:135cm inaltime si 27cm latime (masurata in punctul maxim). Boxele au integrate cate un amplificator de 1000W in clasa D, acesta urmand sa amplifice cinci difuzoare si beneficiaza de conexiuni USB, Ethernet, stereo analogice, digitale si XLR.Cireasa de pe tort o reprezinta faptul ca preturile anuntate nu contin TVA (!!), dar viitorii propietari se pot consola cu garantia pe viata oferita de producator.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări