sandu2010 Postat Ianuarie 27, 2012 Partajează Postat Ianuarie 27, 2012 Buna ziua tututor membrilor acestui forum! Urmaresc de mult timp discutiile voastre, in speranta ca intr-o buna zi o sa reusesc sa imi fac si eu un CNC, si as vrea sa va cer parerea despre THB6064H (4,5A)! Ceva documentatie am gasit aici: http://www.cnczone.com/forums/open_sour ... motor.html Insa ar fi bine de stiut daca cineva a realizat un driver cu acesta si cum se comporta! Este produs de Toshiba, sau chinezarie? O zi buna tuturor! Link spre comentariu
Margean Postat Ianuarie 28, 2012 Partajează Postat Ianuarie 28, 2012 Salut.Se pare ca este produs de Toshiba ,dar sub alta denumire,TB6564AHQ.Am vazut ca cei de pe CNC Zone au reusit sa incropeasca o schema ,dar nu am vazut pe nici unul care sa o fi pus in aplicare.O problema la noi in romania ar fi cumpararea acestui cip, daca gasesti de unde sa il cumperi da-mi si mie de veste ,as fi interesat sa fac niste probe cu el Link spre comentariu
visinica Postat Ianuarie 28, 2012 Partajează Postat Ianuarie 28, 2012 bunaam intrebat pe prietenul meu chinezu si pretul e in jur de 40-50 leicel de 6560 e cu 20 leinu prea se merita pentru un singur amperaj la pret, deocamdata is scumpe , poate mai incolodeocamdata la noi nu este , pe la firme , dar probabil vor aduceo sa apara unu cu 7A pe ala il astept eu , deocamdata sunt numai zvonuri, sa vedem ce va fi succes Link spre comentariu
sandu2010 Postat Ianuarie 28, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 28, 2012 Buna ziua, In primul rand, va multumesc pentru raspunsuri! Intr-adevar, la noi ca la nimeni altii; iar daca in alte locuri aceste componente sunt mai ieftine, http://ctwsemi.member.seekic.com/produc ... 6064H.html incercam sa apelam pe la prieteni, iar daca or sa fie vesti bune, va anunt! Acum sa vedem ce reusim! Cat despre cipul de 7A, este o veste buna, sa vina mai repede! Tot respectul pentru cei care vor sa faca ceva! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum