Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

THB6064H(4.5A)

sandu2010

Postări Recomandate

Buna ziua tututor membrilor acestui forum!

Urmaresc de mult timp discutiile voastre, in speranta ca intr-o buna zi o sa reusesc sa imi fac si eu un CNC, si as vrea sa va cer parerea despre THB6064H (4,5A)!

Ceva documentatie am gasit aici: http://www.cnczone.com/forums/open_sour ... motor.html

Insa ar fi bine de stiut daca cineva a realizat un driver cu acesta si cum se comporta!

Este produs de Toshiba, sau chinezarie?

O zi buna tuturor!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• sandu2010

2

• visinica

1

• Margean

1

Top autori în acest subiect

Salut.Se pare ca este produs de Toshiba ,dar sub alta denumire,TB6564AHQ.Am vazut ca cei de pe CNC Zone au reusit sa incropeasca o schema ,dar nu am vazut pe nici unul care sa o fi pus in aplicare.O problema la noi in romania ar fi cumpararea acestui cip, daca gasesti de unde sa il cumperi da-mi si mie de veste ,as fi interesat sa fac niste probe cu el :da

Link spre comentariu

bunaam intrebat pe prietenul meu chinezu si pretul e in jur de 40-50 leicel de 6560 e cu 20 leinu prea se merita pentru un singur amperaj la pret, deocamdata is scumpe , poate mai incolodeocamdata la noi nu este , pe la firme , dar probabil vor aduceo sa apara unu cu 7A pe ala il astept eu , deocamdata sunt numai zvonuri, sa vedem ce va fi succes :da

Link spre comentariu

Buna ziua,

In primul rand, va multumesc pentru raspunsuri!

Intr-adevar, la noi ca la nimeni altii; iar daca in alte locuri aceste componente sunt mai ieftine, http://ctwsemi.member.seekic.com/produc ... 6064H.html incercam sa apelam pe la prieteni, iar daca or sa fie vesti bune, va anunt!

Acum sa vedem ce reusim!

Cat despre cipul de 7A, este o veste buna, sa vina mai repede!

Tot respectul pentru cei care vor sa faca ceva!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări