Vizitator Postat Octombrie 16, 2014 Partajează Postat Octombrie 16, 2014 Ce lățime totală? Mai exact, ce cote, lățime x adâncime x înălțime? Exemplu; 1200 x 900(lățime blat dublu standard x h879(840+blat 39). Link spre comentariu
nicul Postat Octombrie 16, 2014 Partajează Postat Octombrie 16, 2014 Mie mi-ai raspuns ? Multumesc. Daca ai timp o luam pe indelete ca sunt incepator la mobilier. Bucataria e ca un U mai lat. deschiderea aia vreau sa o inchid cu un ilot. Spatiul disponibil e 235 mm dar trebuie lasat si spatiu de trecere in capete. adancimea nu stiu, cred ca ar trebui sa fie un raport de aur sau ceva in genul asta. inaltimea ca o masa cred, sau poate ar trebui sa fie la acelasi nivel cu countertop-ul ? iar nu stiu Acum am o masa rotunda acolo, dar ma intereseaza de ceva timp un ilot in locul ei. Link spre comentariu
nicul Postat Octombrie 16, 2014 Partajează Postat Octombrie 16, 2014 235 centimetri Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 17, 2014 Partajează Postat Octombrie 17, 2014 Trebuie să aibă funcțiune de masă, blat de lucru, sau mixtă? Postează o schiță mică cu bucătăria, amplasarea schematic a insulei, precum și unde ai pune scaunele, dacă ai vrea masă. Ca să înțeleg contextul. Sau poate și niște foto... Link spre comentariu
gi0 Postat Octombrie 20, 2014 Partajează Postat Octombrie 20, 2014 Imi cer scuze, da, am primit, situatia e complicata. Sunt intr-un proiect complex, cu surprize, si oricum mi-ar fi fost imposibil sa incep altul... daca pot sa va mai fiu de folos, incerc, in perioada asta cu mare mare efort. Multumesc mult,dar nu mai este nevoie.Oricum nu cred ca puteati,trebuia sa veniti la Constanta sa o asamblati... Am comandat deja bucataria.M-a costa mult mai mult decat lems sau staer,mult mai mult,si nu in mdf vopsit ,ci infoliat..Am renuntat la altele pentru a o acizitiona.Vine in decembrie. Spor la treaba. Cu sima. Link spre comentariu
Vizitator Nirolf77 Postat Ianuarie 22, 2015 Partajează Postat Ianuarie 22, 2015 Te salut. Am o curiozitate si citind diferite posturi pe net, am gasit ce ai scris tu in urma cu 2 ani si mi-a parut a fi profesional...imi gandesc un dulap de bucatarie suspendat si imi scapa cateva detalii...stiu ca pentru usile de mijloc sunt necesare balamale speciale dar nu stiu cum sa calculez luftul usilor si cum le montez pe perete (adica e necesar un singur blat de 1,8 pe care prind ambele usi sau sunt necesare 2 prinse unul de altul ). Am sa anexez si un mic plan ca sa iti faci o idee. Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 22, 2015 Partajează Postat Ianuarie 22, 2015 Nu inteleg exact. Fa-mi o mica schita cu vederea frontala a dulapului, asa cum vrei sa arate. Si iti fac plan complet, si postez aici. Da-mi cat mai multe detalii, dar clare... Link spre comentariu
Vizitator Nirolf77 Postat Ianuarie 23, 2015 Partajează Postat Ianuarie 23, 2015 (editat) Am atasat si o mica poza, inteleg ca nu e vizibila?E vorba de partea de sus a mobilei de bucatarie, corpul suspendat L=1.60 m si H=60 cmL-am gandit astfel incat sa aibe si utilitate si un aspect oarecum diferit fata de cele standard din comert.Iata ce as dori sa stiu: pentru a putea prinde usile cu balamale aruncatoare este imperios necesar existenta unor pereti laterali de care sa le prinzi, nu stiu daca pentru usile din mijloc trebuiesc 2 laterale prinse una de alta, sau daca de acelasi perete prind ambele usi (pe o parte usa dreapta a primei deschideri si pe cealalta parte usa stanga a celeilalte deschideri)...nu stiu ce luft trebuie sa las intre usile care se vor deschide spate in spate...sper ca am fost putin mai concis de data aceasta. Multam fain oricum, astept postul tau. Daca nici acum nu se vede schita nu stiu cum sa procedez sa o pot pune aici, am urmat toti pasii necesari...ieri mi am facut cont aici, trebuie sa treaca ceva timp pt a a putea posta si imagini sau e ceva ce imi scapa? Multam fain pentru amabilitate. Editat Ianuarie 23, 2015 de Nirolf77 Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 23, 2015 Partajează Postat Ianuarie 23, 2015 Ai nevoie de 2 corpuri de 800 x 600 x 320. Placile componente sunt; Capac/baza: 764 * x 320 4 bucati Laterale; 600 * x 320 ** 4 bucati Polite; 764 * x 290 cate vrei Usile se considera tot timpul asa; Se judeca cota maxima, in cazul asta 600 x 400. Usile au mai putin cu 2-3mm, la alegere. Eu am lucrat multi ani cu 2, si recent am inceput pe 3. E o chestie de preferinte personale. Deci, usile tale au; 597 ** x 397 ** 4 bucati. Stelutele reprezinca cant, pe cate laturi, si unde. Unde ai 1 steluta, ai 1 cant pe directia aia, unde sunt 2 stelute, ai cant pe ambele acele laturi. Unde n-ai, n-ai... Mai ai pfl spate; 797 x 597 2 bucati Dulapurile se monteaza cu element suspendare pe sina de suspendare. Ai nevoie de 8 balamale aplicate 16 eurosurub (suruburi confirmate), 7x50 sau 7x70 (ai nevoie de burghiu 5/7 pentru pregaurire). Daca nu, trage-le niste holzsuruburi de 3.5 x 60, desi e total neelegant. Suporti polita nr polita x 4 2 manere + suruburi m4x22 Capse/cuisoare/suruburi pentru prins spate. Eu folosesc capse. 2 set element suspendare 1 sina suspendare la 2m Dibluri perete corespunzatoare situatiei din teren Suruburi pentru balamale 3.5 x 16 Suruburi de cuplare pentru prins corpurile intre ele, sau 3.5 x 30/35 (cu mare grija la ultimul, sa nu strapunga). Poti prinde si cu coltare, daca vrei. Ia in seama ca elementele suspendare vor departa dulapul de perete, cu aprox 10-12mm. La baza dulapului e nevoie de ceva distantier, daca nu ai faianta deja. Asta se poate improviza din multe chestii. Nu-ti explic cum fac eu, ca-i complicat, si nu ai tehnologia, probabil. Spor! Daca mai ai intrebari................................... Link spre comentariu
Vizitator Nirolf77 Postat Ianuarie 23, 2015 Partajează Postat Ianuarie 23, 2015 (editat) Iti multumesc frumos...dar dupa ce mi ai scris tu aici inteleg ca nu ai vazut desenul meu...eu am gandit 2 corpuri de 60 de cm si unul la mijloc de 40 de cm...cum iti pot trimite o poza...vad ca aici nu se poate? Editat Ianuarie 23, 2015 de Nirolf77 Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 23, 2015 Partajează Postat Ianuarie 23, 2015 http://www.imagehousing.com/ ...incarci acolo, deschizi poza separat, si pui link aici... Link spre comentariu
Vizitator Nirolf77 Postat Ianuarie 23, 2015 Partajează Postat Ianuarie 23, 2015 sper ca acum se va vedea poza...oricum iti multumesc pentru amabilitate si timpul acordat. Sa traiesti! Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 25, 2015 Partajează Postat Ianuarie 25, 2015 Usile alea de 200 latime, sunt cam dubioase. In fine, daca tu asa vrei, eu iti dau cotele pe desenul asta. Nu mai desenez si eu altul, iti scriu reperele direct. Ca sa nu iasa o chestie ciudata, si sa te complici cu balamale semiaplicate, trebuie sa faci 3 corpuri. Stanga/dreapta sunt doua corpuri absolut identice, cu: Capac/baza/orizontala 564 * x 320 6buc Laterale 600 * x 320 ** 4 bucati Polite 564 * x 290 cate vrei Verticale 320 x 132 * 4 bucati Fronturi 447 ** x 297 ** Spate 597 x 597 2 bucati (se poate si cu 600 x 600, se vor vedea mai clar din lateral) Corpul central: Capac/baza/orizontala 364 * x 320 3 bucati Laterale 600 * x 320 ** 2 bucati (identice cu cele de la corpurile laterale) Polite 364 * x 290 cate vrei Fronturi 447 ** x 197 ** 2 bucati Spate 597 x 397 1 bucata (sau 600 x 400) Cotele sunt gandite pentru pal cu grosimea de 18mm. Pentru intrebari legate de scule si tehnica de lucru, imi scrii punctual, pe problema, ca sa fim eficienti. Link spre comentariu
Vizitator Nirolf77 Postat Ianuarie 25, 2015 Partajează Postat Ianuarie 25, 2015 Iti multumesc pentru raspunsurile tale. Respect opinia unui profesionist si de aceea intreb: de ce vezi ca fiind dubios corpul de mijloc cu usi de 20? Am vrut sa fac ceva diferit ca standardul pentru un corp de 1.60 nu imi facea cu ochiul...Daca ai o alta sugestie, din partea ta e binevenita. Te salut si apreciez. Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 25, 2015 Partajează Postat Ianuarie 25, 2015 Daca e corp singular, se accepta, pe un capat de bucatarie, ca sa recuperezi niste spatiu care s-ar pierde. Dar, facut asa voit, nu vad. Nu spun ca e imposibil, doar ca o sa fie ciudat. Gandeste doar ca o usa d-aia are latimea unei coli A4. Daca o faci totusi dintr-o bucata, tai fronturile si ai; 447 ** x 397 ** 1 bucata Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum