Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Detalii executie mobilier bucatarii

Vizitator

Postări Recomandate

Vizitator mike07

Am o usa 2247x427 din pal de 18 si nu stiu cate balamale sa pun: 4 sau 5? Daca pun sus la 10cm si jos la fel, celelalte 2/3 la ce distanta sa le pun? Este vorba de un dulap cu adancimea de 500 iar politele le pot pune dupa ce montez balamalele, pentru a nu se suprapune.

Multumesc.

Link spre comentariu

Sunt suficiente 3 balamale de calitate, dintre care una la jumatate si celelalte pe capete. Daca vrei poti pune si mai multe, e alegerea ta.

Link spre comentariu

Buna ziua,

La ce distanta de margine se dau gaurile pentru eurosuruburi, exemplu la imbinarea unei laterale de corp cu adancime 550 pe baza acestuia?

Multumesc.

Cu tot respectul

Link spre comentariu
Vizitator homemade

Buna ziua,

Am o dilema in ceea ce priveste cantul ales pentru un proiect facut de mine. Pentru estetica am ales urmatarele variante de cant:

ABS H3766 ST29 2/23 

ABS H3766 ST29 2/42 

dupa ce am consultat catalogul producatorului http://www.egger.com/downloads/bildarchiv/157000/1_157129_LV-ZOOM_RO-CEE.pdf

Am cerut calculatie de la 2 furnizori dar care nu mi-au oferit ce am cerut, adica grosimea de 2 mm mi-au schmbat-o cu 0.8 mm, cu urmatoarele mentiuni:

DAREL - nu au pe stoc, aduc doar la comanda(cel putin 3 saptamani si trebuie sa cumpar multiplu de rola intreaga de 25 m)

HOLVER - nu au pe stoc, nici o alta optiune

Va rog sa ma ajutati cu o recomadare de alt furnizor(zona Bucuresti), de calitate a serviciilor de cel putin a celor mentionati mai sus.

Link spre comentariu

Buna ziua,La ce distanta de margine se dau gaurile pentru eurosuruburi, exemplu la imbinarea unei laterale de corp cu adancime 550 pe baza acestuia?Multumesc.Cu tot respectul

La 60 din capete si eventual unul la jumatate. Editat de corneillus
Link spre comentariu
Vizitator mike07

Sunt suficiente 3 balamale de calitate, dintre care una la jumatate si celelalte pe capete. Daca vrei poti pune si mai multe, e alegerea ta.

Folosesc balamale aplicate FGV... sunt considerate de calitate? Deci dimensiunile unde ar fi amplasate balamale ar fi 100/1023/1024/100 ?

@homemade - pentru ce model de pal melaminat ai ales canturile alea?

Link spre comentariu

Folosesc balamale aplicate FGV... sunt considerate de calitate? Deci dimensiunile unde ar fi amplasate balamale ar fi 100/1023/1024/100 ?

@homemade - pentru ce model de pal melaminat ai ales canturile alea?

Da, sunt considerate de calitate.

Link spre comentariu

Buna ziua,

Am de montat un corp suspendat dimensiuni 900x700x320 fara fronturi, cu scurgator de vase. Spatele din PFL are dimensiunile 897x697. Scurgatorul de vase are o bara de aluminiu (traversa) in spate cu sant de 3 mm in care teoretic intra spatele din PFL. La aceste dimensiuni, suporturile din plastic ale gratarelor scurgatorului, ma refer la cele inferioare vor iesi 10 mm sub corpul suspendat, ceea ce mi se pare inestetic. Am doua solutii: fie reduc inaltimea PFL-ului cu 10 mm, fie nu mai introduc PFL ul in santul traversei de aluminiu din spate si montez suporturile din plastic la limita inferioara a lateralei corpului. Ce parere aveti?

Multumesc anticipat!

Cu tot respectul

Link spre comentariu

Buna ziua,Am modificat spatele din PFL astfel încât suporturile din plastic ale scurgatorului de vase sa încapă in corp. Întrebarea următoare: cu ce tip de dibluri m-a sfătuiți sa montez același corp suspendat descris in postarea anterioară, având in vedere faptul ca pereții sunt din cărămida cu goluri tip Brickston?Cu tot respectul

Link spre comentariu

Buna ziua

Am nevoie de sfaturi cu privire la schita urmatoare (schita este facuta de mine, nu am cunostinte in domeniul proiectarii de mobilier) Ce parere aveti cu privire la aranjarea corpurilor de jos? E ok? Chiuveta o sa vina amplasata pe corpul de 90 de pe partea dreapta, dupa colt. Tot pe acel perete se deschide si usa. dulapul cu cos Jolly de langa aragaz, as vrea sa il mult in oglinda fara de unde e acum, pentru a avea un spatiu mai mare de lucru pe blat.

Mobila vreau sa fie alb lucios, cu blat culoarea lemnului natur (stejar) aceeasi culoare fiind si gresia

Posted Image

Editat de djlove
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări