corneillus Postat Iunie 10, 2016 Partajează Postat Iunie 10, 2016 Cred ca mai bine cantuiti cu un abs de 0.4 pe toate laturile. Link spre comentariu
Vizitator mike07 Postat Iunie 11, 2016 Partajează Postat Iunie 11, 2016 Am o usa 2247x427 din pal de 18 si nu stiu cate balamale sa pun: 4 sau 5? Daca pun sus la 10cm si jos la fel, celelalte 2/3 la ce distanta sa le pun? Este vorba de un dulap cu adancimea de 500 iar politele le pot pune dupa ce montez balamalele, pentru a nu se suprapune. Multumesc. Link spre comentariu
corneillus Postat Iunie 11, 2016 Partajează Postat Iunie 11, 2016 Sunt suficiente 3 balamale de calitate, dintre care una la jumatate si celelalte pe capete. Daca vrei poti pune si mai multe, e alegerea ta. Link spre comentariu
costel_off Postat Iunie 12, 2016 Partajează Postat Iunie 12, 2016 Buna ziua, La ce distanta de margine se dau gaurile pentru eurosuruburi, exemplu la imbinarea unei laterale de corp cu adancime 550 pe baza acestuia? Multumesc. Cu tot respectul Link spre comentariu
Vizitator homemade Postat Iunie 12, 2016 Partajează Postat Iunie 12, 2016 Buna ziua, Am o dilema in ceea ce priveste cantul ales pentru un proiect facut de mine. Pentru estetica am ales urmatarele variante de cant: ABS H3766 ST29 2/23 ABS H3766 ST29 2/42 dupa ce am consultat catalogul producatorului http://www.egger.com/downloads/bildarchiv/157000/1_157129_LV-ZOOM_RO-CEE.pdf Am cerut calculatie de la 2 furnizori dar care nu mi-au oferit ce am cerut, adica grosimea de 2 mm mi-au schmbat-o cu 0.8 mm, cu urmatoarele mentiuni: DAREL - nu au pe stoc, aduc doar la comanda(cel putin 3 saptamani si trebuie sa cumpar multiplu de rola intreaga de 25 m) HOLVER - nu au pe stoc, nici o alta optiune Va rog sa ma ajutati cu o recomadare de alt furnizor(zona Bucuresti), de calitate a serviciilor de cel putin a celor mentionati mai sus. Link spre comentariu
corneillus Postat Iunie 12, 2016 Partajează Postat Iunie 12, 2016 (editat) Buna ziua,La ce distanta de margine se dau gaurile pentru eurosuruburi, exemplu la imbinarea unei laterale de corp cu adancime 550 pe baza acestuia?Multumesc.Cu tot respectulLa 60 din capete si eventual unul la jumatate. Editat Iunie 12, 2016 de corneillus Link spre comentariu
Vizitator mike07 Postat Iunie 12, 2016 Partajează Postat Iunie 12, 2016 Sunt suficiente 3 balamale de calitate, dintre care una la jumatate si celelalte pe capete. Daca vrei poti pune si mai multe, e alegerea ta. Folosesc balamale aplicate FGV... sunt considerate de calitate? Deci dimensiunile unde ar fi amplasate balamale ar fi 100/1023/1024/100 ? @homemade - pentru ce model de pal melaminat ai ales canturile alea? Link spre comentariu
Vizitator homemade Postat Iunie 12, 2016 Partajează Postat Iunie 12, 2016 @homemade - pentru ce model de pal melaminat ai ales canturile alea?Pentru același model ca și cantul, 18 mm și 36 mm Link spre comentariu
corneillus Postat Iunie 12, 2016 Partajează Postat Iunie 12, 2016 Folosesc balamale aplicate FGV... sunt considerate de calitate? Deci dimensiunile unde ar fi amplasate balamale ar fi 100/1023/1024/100 ? @homemade - pentru ce model de pal melaminat ai ales canturile alea? Da, sunt considerate de calitate. Link spre comentariu
Vizitator ENACHE LIVIU_248643 Postat Iunie 13, 2016 Partajează Postat Iunie 13, 2016 EEE Link spre comentariu
costel_off Postat Iunie 17, 2016 Partajează Postat Iunie 17, 2016 Buna ziua, Am de montat un corp suspendat dimensiuni 900x700x320 fara fronturi, cu scurgator de vase. Spatele din PFL are dimensiunile 897x697. Scurgatorul de vase are o bara de aluminiu (traversa) in spate cu sant de 3 mm in care teoretic intra spatele din PFL. La aceste dimensiuni, suporturile din plastic ale gratarelor scurgatorului, ma refer la cele inferioare vor iesi 10 mm sub corpul suspendat, ceea ce mi se pare inestetic. Am doua solutii: fie reduc inaltimea PFL-ului cu 10 mm, fie nu mai introduc PFL ul in santul traversei de aluminiu din spate si montez suporturile din plastic la limita inferioara a lateralei corpului. Ce parere aveti? Multumesc anticipat! Cu tot respectul Link spre comentariu
costel_off Postat Iunie 17, 2016 Partajează Postat Iunie 17, 2016 Buna ziua,Am modificat spatele din PFL astfel încât suporturile din plastic ale scurgatorului de vase sa încapă in corp. Întrebarea următoare: cu ce tip de dibluri m-a sfătuiți sa montez același corp suspendat descris in postarea anterioară, având in vedere faptul ca pereții sunt din cărămida cu goluri tip Brickston?Cu tot respectul Link spre comentariu
Vizitator ENACHE LIVIU_248643 Postat Iunie 19, 2016 Partajează Postat Iunie 19, 2016 Sal Link spre comentariu
costel_off Postat Iunie 19, 2016 Partajează Postat Iunie 19, 2016 Buna seara domnilor, Am terminat primul corp din bucatarie. Mai am nevoie de sfaturi la reglaje: https://postimg.org/image/nzqgvi66f/ https://postimg.org/image/8ikxes46p/ Cu tot respectul Link spre comentariu
djlove Postat Iunie 21, 2016 Partajează Postat Iunie 21, 2016 (editat) Buna ziua Am nevoie de sfaturi cu privire la schita urmatoare (schita este facuta de mine, nu am cunostinte in domeniul proiectarii de mobilier) Ce parere aveti cu privire la aranjarea corpurilor de jos? E ok? Chiuveta o sa vina amplasata pe corpul de 90 de pe partea dreapta, dupa colt. Tot pe acel perete se deschide si usa. dulapul cu cos Jolly de langa aragaz, as vrea sa il mult in oglinda fara de unde e acum, pentru a avea un spatiu mai mare de lucru pe blat. Mobila vreau sa fie alb lucios, cu blat culoarea lemnului natur (stejar) aceeasi culoare fiind si gresia Editat Iunie 21, 2016 de djlove Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum