Vizitator adrb Postat Iunie 1, 2016 Partajează Postat Iunie 1, 2016 Bună ziua, Pentru un corp suspendat în baie, ușile ar trebui, conform spațiului disponibil, să aibă dimensiunea de 1100x250 fiecare. Dacă pun 3 balamale pe înălțime, pot apărea probleme datorită lățimii mici față de o asemenea înălțime ? Mulțumesc ! Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 4, 2016 Partajează Postat Iunie 4, 2016 Sunt suficiente 2 balamale Blum... Link spre comentariu
Vizitator Dragos Petre Postat Iunie 7, 2016 Partajează Postat Iunie 7, 2016 (editat) Salut! Cum fac un element de colt suspendat? Nu vreau usa la 45 grd. Din doua corpuri sau unul singur? Care varianta dintre cele doua atasate e mai ok? Multumesc! Editat Iunie 7, 2016 de Dragos Petre Link spre comentariu
Vizitator ENACHE LIVIU_248643 Postat Iunie 7, 2016 Partajează Postat Iunie 7, 2016 Va urmăresc de ceva timp si as vrea sa ma ajutati si pe mine sa fac planul unei bucătării Nemikos am urmarit discutiile voastre pe forum si am vazut ca esti cel mai profesor dintre toti ,daca iti trimit poza cu bucataria si iti fac o schita cu ce as vrea sa fac ai dori sa ma ajuti sa imi faci si mie un plan cu masurile pt denbitare??FghuhFghuh Link spre comentariu
corneillus Postat Iunie 7, 2016 Partajează Postat Iunie 7, 2016 Salut! Cum fac un element de colt suspendat? Nu vreau usa la 45 grd. Din doua corpuri sau unul singur? Multumesc! Va salut. Din punctul meu de vedere nici una din variante. De preferat ar fi ca sa faceti coltul dintr-o singura bucata, iar decupajul din fata sa il realizati pe un CNC la atelierele specializate. Daca puneti usa puteti folosi balamale pentru usa de colt (sau inlantuite cum le mai spune) ori puteti opta pentru balamale independente pe fiecare usa daca dimensiunile va permit, dar folosind tot balamale pentru usa de colt ca sa puteti deschide suficient usa sa aveti acces la interior. sa va faceti o imagine atasez o poza gasita pe net. Link spre comentariu
Vizitator ENACHE LIVIU_248643 Postat Iunie 7, 2016 Partajează Postat Iunie 7, 2016 Liv Va urmăresc de ceva timp si as vrea sa ma ajutati si pe mine sa fac planul unei bucătării Nomikos am urmarit discutiile voastre pe forum si am vazut ca esti cel mai profesor dintre toti ,daca iti trimit poza cu bucataria si iti fac o schita cu ce as vrea sa fac ai dori sa ma ajuti sa imi faci si mie un plan cu masurile pt debitare?? Link spre comentariu
Vizitator Dragos Petre Postat Iunie 8, 2016 Partajează Postat Iunie 8, 2016 Va salut. Din punctul meu de vedere nici una din variante. De preferat ar fi ca sa faceti coltul dintr-o singura bucata, iar decupajul din fata sa il realizati pe un CNC la atelierele specializate. Daca puneti usa puteti folosi balamale pentru usa de colt (sau inlantuite cum le mai spune) ori puteti opta pentru balamale independente pe fiecare usa daca dimensiunile va permit, dar folosind tot balamale pentru usa de colt ca sa puteti deschide suficient usa sa aveti acces la interior. sa va faceti o imagine atasez o poza gasita pe net. <script data-pagespeed-no-defer type="text/javascript">(function(){var g=this;function h(b,d){var a=b.split("."),c=g;a[0]in c||!c.execScript||c.execScript("var "+a[0]);for(var e;a.length&&(e=a.shift());)a.length||void 0===d?c[e]?c=c[e]:c=c[e]={}:c[e]=d};function l(b){var d=b.length;if(0=d.offsetWidth&&0>=d.offsetHeight)a=!1;else{c=d.getBoundingClientRect();var f=document.body;a=c.top+("pageYOffset"in window?window.pageYOffset:(document.documentElement||f.parentNode||f).scrollTop);c=c.left+("pageXOffset"in window?window.pageXOffset:(document.documentElement||f.parentNode||f).scrollLeft);f=a.toString()+","+c;b.b.hasOwnProperty(f)?a=!1:(b.b[f]=!0,a=a<=b.g.height&&c<=b.g.width)}a&&(b.a.push(e),b.c[e]=!0)}p.prototype.checkImageForCriticality=function(b){b.getBoundingClientRect&&q(this,b)};h("pagespeed.CriticalImages.checkImageForCriticality",function(b){n.checkImageForCriticality(b)});h("pagespeed.CriticalImages.checkCriticalImages",function(){r(n)});function r(b){b.b={};for(var d=["IMG","INPUT"],a=[],c=0;c=a.length+e.length&&(a+=e)}b.i&&(e="&rd="+encodeURIComponent(JSON.stringify(t())),131072>=a.length+e.length&&(a+=e),d=!0);u=a;if(d){c=b.h;b=b.j;var f;if(window.XMLHttpRequest)f=new XMLHttpRequest;else if(window.ActiveXObject)try{f=new ActiveXObject("Msxml2.XMLHTTP")}catch(k){try{f=new ActiveXObject("Microsoft.XMLHTTP")}catch(v){}}f&&(f.open("POST",c+(-1==c.indexOf("?")?"?":"&")+"url="+encodeURIComponent(b)),f.setRequestHeader("Content-Type","application/x-www-form-urlencoded"),f.send(a))}}}function t(){var b={},d=document.getElementsByTagName("IMG");if(0==d.length)return{};var a=d[0];if(!("naturalWidth"in a&&"naturalHeight"in a))return{};for(var c=0;a=d[c];++c){var e=a.getAttribute("data-pagespeed-url-hash");e&&(!(e in b)&&0=b[e].o&&a.height>=b[e].m)&&(b[e]={rw:a.width,rh:a.height,ow:a.naturalWidth,oh:a.naturalHeight})}return b}var u="";h("pagespeed.CriticalImages.getBeaconData",function(){return u});h("pagespeed.CriticalImages.Run",function(b,d,a,c,e,f){var k=new p(b,d,a,e,f);n=k;c&&m(function(){window.setTimeout(function(){r(k)},0)})});})();pagespeed.CriticalImages.Run('/ngx_pagespeed_beacon','http://www.elforum.info/index.php?app=forums&module=ajax§ion=topics&do=quote&t=57468&p=1385651&md5check=64801349a0b95cd0e7083f027bdc1e79&isRte=1,xDD6_yBh4z,true,false,blDPVmaGquM');</script>&&0){for(var> Multumesc! Asa am facut... Link spre comentariu
Vizitator MDK Postat Iunie 8, 2016 Partajează Postat Iunie 8, 2016 Buna ziua. Ca si incepator in ale mobilierului din PAL, am cateva intrebari punctuale pentru initiatorul acestui topic, sau pentru oricine are experienta mai mare in domeniu. 1. Se gaseste undeva pal de 16 sau mai subtire ? Nu ma refer la cel brut,ci la cel colorat in toate nuantele si texturile clasice. Sunt aplicatii unde pal-ul de 18 chiar nu se justifica si chiar pare prea butucanos.2. Spuneati mai inainte de demontabili. Ne puteti spune unde am putea gasi un jig pentru gaurire pentru acestia?3. La fel, intr-un post mai sus spuneati de biti WERA. Ne puteti spune de unde cumparati acesti biti si daca este vorba de biti separati sau de seturile acelea ale lor din seria Tool Check.4. Doar ca o curiozitate: Makita, Bosch albastru sau altceva? Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 8, 2016 Partajează Postat Iunie 8, 2016 Am raspuns prin mesaj privat... prea multe firme, prea multe branduri... Link spre comentariu
costel_off Postat Iunie 9, 2016 Partajează Postat Iunie 9, 2016 Buna seara, Am adus piesele de PAL acasa si am inceput sa le asamblez. http://postimg.org/image/lfwdy7q17/ http://postimg.org/image/59ldr4vbf/ Link spre comentariu
Vizitator ENACHE LIVIU_248643 Postat Iunie 9, 2016 Partajează Postat Iunie 9, 2016 A Link spre comentariu
corneillus Postat Iunie 9, 2016 Partajează Postat Iunie 9, 2016 Buna ziua. Ca si incepator in ale mobilierului din PAL, am cateva intrebari punctuale pentru initiatorul acestui topic, sau pentru oricine are experienta mai mare in domeniu.1. Se gaseste undeva pal de 16 sau mai subtire ? Nu ma refer la cel brut,ci la cel colorat in toate nuantele si texturile clasice. Sunt aplicatii unde pal-ul de 18 chiar nu se justifica si chiar pare prea butucanos.2. Spuneati mai inainte de demontabili. Ne puteti spune unde am putea gasi un jig pentru gaurire pentru acestia?3. La fel, intr-un post mai sus spuneati de biti WERA. Ne puteti spune de unde cumparati acesti biti si daca este vorba de biti separati sau de seturile acelea ale lor din seria Tool Check.4. Doar ca o curiozitate: Makita, Bosch albastru sau altceva? 5. Feroneria o cumparati dintr-un singur loc sau de la mai multe magazine? Ne-ati putea sfatui unde am putea gasi produse mai ok ca si calitate?6. Spatele (mdf-ul) cum il prindeti de obicei? Suruburi, cuie, capse, canal frezat? Daca folositi capse ne-ati putea recomanda un model de capsator?Ar mai fi multe intrebari, dar deocamdata astea imi vin acum. Sper ca nu am fost prea indiscret si stiu ca unele din secretele meseriei nu se divulga, dar poate veti avea amabilitatea de a raspunde la aceste intrebari . Multumesc anticipat. 1. Se gaseste si de 16 si de 8 mm alb. Nu am avut nevoie decat de alb, alte nuante nu stiu, in rest folosesc doar de 18. Nu mi se pare butucanos palul de 18, ba dimpotriva, in ultima vreme am mers foarte mult pe dublaje. 2. Poti incerca si pe ebay. Am mai luat diverse chestii la preturi destul de mici raportat la ce am gasit in tara. Foarte bun si util ar fi un sablon pentru gaurire. 3. wera... habar nu am. Trusa completa de la bosch pentru diverse si cei mai utilizati PZ2 de la yato la bucata. ieftini si buni. 4. Depinde de buget, preferinte, volumul de munca... Eu momentan bosch albastru si chiar verde. de preferat sculele mai vechi, sh si nu uzate, facute cu simt de raspundere si la preturi chiiar derizorii prin targuri. Am un fierastrau pendular bosch verde model vechi produs in Suedia care nu l.as da pe 10 model nou. 5. Eu de la mai multe magazine. Depinde cum negociaza cu furnizorii si ce produse au fiecare . Si in functie si de adaosul care il are fiecare. Plus ca la unele magazine daca esti client fidel si iei cantitate mai mare ai si discount si/sau plata dupa finalizarea lucrarii. 6. In 90 la suta din cazuri cu holzsuruburi de 2,5 x 20 sau 18, cuie nerecomandat, capse doar foarte rar, iar canal frezat cand e musai si situatia o impune. Folosesc cand e cazul un capsator electric din comoditate si capse functie de duritatea materialului si adancimea la care trebuie sa patrunda. Buna seara, Am adus piesele de PAL acasa si am inceput sa le asamblez. http://postimg.org/image/lfwdy7q17/ http://postimg.org/image/59ldr4vbf/ Asteptam si poze cu produsul final, ca vad ca toata lumea se inghesuie sa intrebe, sa construiasca dar poze nu pune nimemi. ieri am finalizat si eu o bucatarie, si daca e cazul poate pun si eu cateva poze. Link spre comentariu
Vizitator MDK Postat Iunie 10, 2016 Partajează Postat Iunie 10, 2016 Multumesc mult pentru raspunsuri.Pun eu mai jos niste poze cu ultimele "realizari" Link spre comentariu
corneillus Postat Iunie 10, 2016 Partajează Postat Iunie 10, 2016 Multumesc mult pentru raspunsuri. Pun eu mai jos niste poze cu ultimele "realizari" . Am constatat ca pentru stilul meu de lucru si timpul relativ limitat s-ar preta lucratul pe stoc de mic mobilier si vanzarea pe net. A incercat cineva genul asta de activitate? Sincer am inceput cu niste mici scaunele(ca acela de langa dulapiorul alb) dar desi au fost apreciate, de vandut... mai putin Cu lucratul pe stoc nu stiu ce sa zic. Din cate am observat cam toata lumea vrea personalizat, dimensiuni, nuante... Pe stoc ca sa spun asa am facut multe masute de cafea diverse nuante, cu blat de pal sau sticla modelul acesta: Au avut succes, dar in ultima vreme nu au mai fost cautate, poate ca nici eu nu le.am mai promovat. Cat despre ultima ^^realizare^^ arata cam asa: Bucataria destul de mica sa pot face o poza in care sa o prind intreaga. Link spre comentariu
costel_off Postat Iunie 10, 2016 Partajează Postat Iunie 10, 2016 Buna seara domnilor, Am aflat de la un domn care face mobilier ca pe partea necantuita a pieselor de PAL, inainte de asamblare, se poate aplica silicon transparent pentru a inchide porii PAL-ului si in consecinta nu mai absoarbe umezeala/umiditatea, in special pentru corpul de chiuveta. Este corect? Va multumesc anticipat. Cu tot respectul Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum