Vizitator Postat Noiembrie 29, 2015 Partajează Postat Noiembrie 29, 2015 Treaba iese foarte bine. Nu trebuia sa bagi traverse intermediare la sertare. Ai cumparat surub cuplare, sa prinzi corpurile intre ele? Nu sepun toate suruburile, max 8 sunt suficiente. Link spre comentariu
vali_p Postat Noiembrie 29, 2015 Partajează Postat Noiembrie 29, 2015 (editat) Buna dimineata, Nu m-am gandit la surubuiri de cuplare, o sa cumpar si din acelea, oricum trebuie sa mai merg la magazin, mai trebuie sa cumpar cant termoadeziv deoarece am marcat gresit laturile ce trebuiesc cantuite la doua sertare de 800, la placa de baza a corpurilor de colt vin doua decupaje, care vor trebuii si ele cantuite, manere inca nu le-am ales(aici poate aveti vre-o sugestie), am dat gresit cotele la panourile de pfl, o sa trebuiasca sa tai altele, pana invat termin treaba :-). Cuplajele sertarelor pe glisiera sunt fara reglaje, exista si varianta cu reglaj la acest tip de glisiera?. Weekend placut, cu stima. Editat Noiembrie 29, 2015 de vali_p Link spre comentariu
vali_p Postat Decembrie 7, 2015 Partajează Postat Decembrie 7, 2015 (editat) Buna seara, Nu am uitat sa mai postez cum stau cu montajul, doar ca am altceva mai important de facut iar mobila a cazut pe locul cinci din pacate, cand o sa am noutati o sa postez. Cu stima, Editat Decembrie 7, 2015 de vali_p Link spre comentariu
Vizitator homemade Postat Decembrie 9, 2015 Partajează Postat Decembrie 9, 2015 Buna seara, Am inceput sa rasfoiesc acest topic la care am ajuns din nevoia de a afla cat mai multe informatii despre cum sa-mi fac singur mobila. Mi-a placut ideea de a avea suport la intocmirea proiectului, de aceea, deocamdata atasez doar o poza din SKETCHUP cu ceea ce vreau sa fac, iar daca mai este valabila oferta, cu mare placere sa pun la dispozitie detaliile necesare(am totul in facut in SKETCHUP). Corpurile le voi proiecta in DYNAPLAN, aplicatie cu dedicatie pentru produsele lor dar de foarte mare folos pentru schitele de carcase. Marea mea problema in acest moment este lipsa de experienta in a "gandi" mobila prin prisma utilitatii si nu in ultimul rand, necunoasterea feroneriilor, sertarelor si a altor optiuni de mobila bucatarie, montajul, etc... Intre timp mai ma pun la punct cu multele informatii ce se regasesc in paginile acestui topic... Link spre comentariu
Vizitator homemade Postat Decembrie 10, 2015 Partajează Postat Decembrie 10, 2015 Buna seara, Am dat si eu in lucru materialul, undeva pe luni ar fi gata, am intrebat si eu de cat au incizorul dar nu m-au lamurit oricum am scazut inca 1mm la fronturi cu cant ABS lucios de 2 sau 1.5, astazi am luat si feroneria, am luat balamale si sisteme de sine cu inchidere lenta, si am vrut si acel sistem tip on parca ii spune, cel care apesi usa pentru a o deschide, si mi-au spus ca nu se poate, ori tip on ori inchidere cu amortizare, aveti idee.. asa este? Cu stima, Daca mergi pe LEGRABOX sau MOVENTO, mai nou se poate si fara SERVO DRIVE... http://www.blum.com/aa/en/01/60/40/ "TIP-ON BLUMOTION combines the advantages of the TIP-ON mechanical opening support system with the reliable BLUMOTION dampening for silent and effortless closing" Link spre comentariu
vali_p Postat Decembrie 11, 2015 Partajează Postat Decembrie 11, 2015 Buna seara, Am mers pe varianta Tandem blumotion, astazi am cumparat blaturile, inaltatoarele, plintele, am aliniat pus la boloboc si cuplat corpurile, decupat locul de chiuveta montat cuptorul, masina de spalat vase conectata la apa calda, canalizare si curent, maine urmeaza plita electrica si hota, fronturile sertarelor, alinierea si reglarea fronturilor la corpurile superioare, incet ma apropiu de final. Link spre comentariu
Vizitator homemade Postat Decembrie 14, 2015 Partajează Postat Decembrie 14, 2015 Vazand recomandarea lui @nomikos am apelat la HOLVER, mai exact trimis comanda si surpriza...debitare doar in ianuarie. Am sunat la DAREL, tot ianuarie. La REGENCY nu mai sun tinand cont de acest post...nu mai stiu unde sa mai incerc sa pot avea in 3-4 zile macar carcasele dulapurilor de bucatarie, fronturile putand sa mai astepte de aceea va rog alte sugestii unde pot debita si cantui de calitate.. Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 14, 2015 Partajează Postat Decembrie 14, 2015 Holver a avut livrare cel mai devreme 18dec, acum o saptamana... Lucrarile serioase se fac considerand timp total executie de minim 3 saptamani. Eu nu finalizez bucatarie mai devreme de 3 saptamani, sa stiu bine ca nu mai iau lucrarea. In decembrie nu mai discutam. Am reusit un miracol anul trecut, avand in vedere ca am alta relatie cu ei, ridicare 22 decembrie, cu comanda data cam pe 5... si am terminat lucrarea, in zilele 26-31 dec, si 3-6 ian. A fost oribil... Era un cabinet medical, pe 5 maturam, pe 6 intrau pacientii. Link spre comentariu
vali_p Postat Decembrie 15, 2015 Partajează Postat Decembrie 15, 2015 Buna seara, Maine urmeaza sa montez manerele, si sa facgaura pentru hota apoi sa montez si plita in blat, apoi poza finala. Legat de manere, este vre o regula de montaj a acestora x cm de la margine pe centru etc. Va multumesc pentru raspunsuri sau sugestii. Cu stima, Link spre comentariu
vali_p Postat Decembrie 18, 2015 Partajează Postat Decembrie 18, 2015 Buna seara, In sfarsit am reusit sa finalizez proiectul inceput, a fost o "nastere" destul de greoaie dar in final am reusit, dupa cum am promis o sa atasez si poza finala. Link spre comentariu
ionpat Postat Decembrie 18, 2015 Partajează Postat Decembrie 18, 2015 Vazand recomandarea lui @nomikos am apelat la HOLVER, mai exact trimis comanda si surpriza...debitare doar in ianuarie. Am sunat la DAREL, tot ianuarie. La REGENCY nu mai sun tinand cont de acest post...nu mai stiu unde sa mai incerc sa pot avea in 3-4 zile macar carcasele dulapurilor de bucatarie, fronturile putand sa mai astepte de aceea va rog alte sugestii unde pot debita si cantui de calitate.. nu vad locatia dv ? Link spre comentariu
shark020 Postat Decembrie 19, 2015 Partajează Postat Decembrie 19, 2015 exixta un program pentru a calcula cotele de debitare, deoarece mereu am intampinat problema cand vedea vorba de sertare nu stiam cat sa scad pentru a glisa bine sertaru Link spre comentariu
vali_p Postat Decembrie 19, 2015 Partajează Postat Decembrie 19, 2015 Trebuie sa te hotarasti ce sistem de glisare o sa montezi la acele sertare, iar in functie de sistemul ales producatorul glisierei sau comerciantul i-ti da si detaliile de montaj, Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 19, 2015 Partajează Postat Decembrie 19, 2015 exixta un program pentru a calcula cotele de debitare, deoarece mereu am intampinat problema cand vedea vorba de sertare nu stiam cat sa scad pentru a glisa bine sertaruPostezi glisiera, și-ți spunem aici... Link spre comentariu
shark020 Postat Decembrie 19, 2015 Partajează Postat Decembrie 19, 2015 Pana acum am folosit cele clasice iar la ultimu proiect am incercat cele cu bile insa fiind un esec deoarece nu am putut extrage sertaru mai mult de jumatate in afara. Daca imi puteti recomanda altele acum am vazut ca sunt cu amortizor sau auto retractabil Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum