costel_off Postat Noiembrie 1, 2015 Partajează Postat Noiembrie 1, 2015 Buna seara, Cred ca 2 sau 3 mm. Maine merg la Arabesque si ii intreb pe cei de acolo. Comand si o placa de PAL alb pentru niste polite la un dressing. Cu tot respectul. Link spre comentariu
costel_off Postat Noiembrie 2, 2015 Partajează Postat Noiembrie 2, 2015 Buna ziua, Grosimea lamei incizorului la Arabesque este de 4 mm. Cu tot respectul. Link spre comentariu
vali_p Postat Noiembrie 2, 2015 Partajează Postat Noiembrie 2, 2015 Buna seara, Am dat si eu in lucru materialul, undeva pe luni ar fi gata, am intrebat si eu de cat au incizorul dar nu m-au lamurit oricum am scazut inca 1mm la fronturi cu cant ABS lucios de 2 sau 1.5, astazi am luat si feroneria, am luat balamale si sisteme de sine cu inchidere lenta, si am vrut si acel sistem tip on parca ii spune, cel care apesi usa pentru a o deschide, si mi-au spus ca nu se poate, ori tip on ori inchidere cu amortizare, aveti idee.. asa este? Cu stima, Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 2, 2015 Partajează Postat Noiembrie 2, 2015 Așa este. Dacă vrei amortizor, trebuie Servodrive... Link spre comentariu
vali_p Postat Noiembrie 3, 2015 Partajează Postat Noiembrie 3, 2015 Așa este. Dacă vrei amortizor, trebuie Servodrive... Multumesc, atunci o sa montez manere. Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 3, 2015 Partajează Postat Noiembrie 3, 2015 Nu recomand la bucatarie Tip On. Murdaresti rau... bucataria e un spatiu tehnic in esenta, si asa trebuie sa ramana. Daca faci o chestie de frumusete, da, iti asumi niste chestii. Doar daca... Servodrive e pervers de scump. Aproape spre aberant. Dar si bestial in proiectul potrivit. Si proiectul potrivit costa, enorm. Link spre comentariu
vali_p Postat Noiembrie 4, 2015 Partajează Postat Noiembrie 4, 2015 Buna seara, la fel imi recomanda si doamna de la firma de unde am cumparat materialele, fiind gospodina stia care e treaba in bucatarie, cat despre servodrive chiar ca este pervers de scump, chiar si redus la jumatate tot nu as fi tentat sa-l cumpar. Link spre comentariu
vali_p Postat Noiembrie 4, 2015 Partajează Postat Noiembrie 4, 2015 (editat) Buna seara, Cred ca am facut o mica gafa , am cumparat glisiere tandem cu bluemotion 450mm pentru sertare de 411, adancimea corpului este de 461, o sa pot sa le montez sau trebuie sa le schimb.va multumesc.Doamna ma intrebat de lungimea sertarului si eu am inteles ca vrea sa stie adancimea corpului. Cu stima. Editat Noiembrie 4, 2015 de vali_p Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 5, 2015 Partajează Postat Noiembrie 5, 2015 Nu stiu ce-ai facut acolo, si de ce ai facut sertare de 411. Puteau sa fie de 400. Stiu ca am spus -50, dar ai luat-o prea ad litteram. Schimba-le in 400... Merg si pe cele de 450, daca ti se pare greu sa le schimbi. Link spre comentariu
vali_p Postat Noiembrie 5, 2015 Partajează Postat Noiembrie 5, 2015 Buna seara, Nu cred sa fie o problema sa le schimb, nici nu o sa insist, daca nu le complic viata le schimb, ma uitam astazi mai atent la glisiere si am vazut ca se pot monta si cele de 450, am avut impresia ca dupa ce montez acele fixari pentru sertare nu o sa mai pot inchide sertarul. Am cumparat astazi de la Dedeman un burghiu cu zencuitor pentru confirmatoare, este ok, sau mai bine lucrez cu trei burghie? Cu stima, Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 5, 2015 Partajează Postat Noiembrie 5, 2015 Ca asta trebuie; Doar ca eu schimb burghiul cu unul pentru lemn... si il las putin mai lung, sa-mi fie ok si la 50 si la 70. Ai pe suport un mic imbus, si trebuie polizat o mica suprafata plana pe burghiu, sa nu se invarta. Link spre comentariu
costel_off Postat Noiembrie 5, 2015 Partajează Postat Noiembrie 5, 2015 Buna seara, Pentru imbinarea placilor de PAL, ce trebuie sa folosesc: eurosuruburi sau holtzsubuturi? Si ce dimensiuni functie de grosimea PAL-ului si marimea placilor? Multumesc frumos! Cu tot respectul. Link spre comentariu
vali_p Postat Noiembrie 5, 2015 Partajează Postat Noiembrie 5, 2015 Ca asta trebuie; Doar ca eu schimb burghiul cu unul pentru lemn... si il las putin mai lung, sa-mi fie ok si la 50 si la 70. Ai pe suport un mic imbus, si trebuie polizat o mica suprafata plana pe burghiu, sa nu se invarta. Multumesc pentru ideea cu burghiul de lemn, am cumparat asa ceva http://www.dedeman.ro/brasov/burghiu-centr-zencuitor-4-7x-7-2511000.html Cu stima, Legat de intrebarea domului costel_of, daca folosesc confirmatoare mai trebuie si cepi de lemn, am cumparat si o punga cu cepi in ideea de a baga macar doi pe fiecere imbinare. Va multumesc. Cu stima, Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 6, 2015 Partajează Postat Noiembrie 6, 2015 Nu vă agitați cu cepi. Se țin plăcile pe poziție, se găurește prin ambele cu burghiu 5/7, și se introduce euroșurub 7x50 sau, dacă e un corp foarte masiv, fie diverse situații particulare, 7x70... Link spre comentariu
vali_p Postat Noiembrie 6, 2015 Partajează Postat Noiembrie 6, 2015 Buna seara, Am inteles, fara cepi, este si mult mai simplu, cepii o sa-i folosesc pe post de peleti :-), cred ca de miercuri o sa ma apuc incet, dupa amiaza de montaj, momentan am meseriasii la fatada si "bazai" si eu pe langa ei, mici finisaje etc. Cu stima, Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum