znecula Postat Ianuarie 27, 2012 Partajează Postat Ianuarie 27, 2012 Am incercat 10-15 programe sa fac Pdf dintr-un fisier DWG.Sunt o droaie pe net, dar nu fac conversie corecta.Asta probabil ca incerc doar variantele free.Nu-mi da mana sa cumpar unul, deoarece am un singur fisier de convertit.Stie cineva un soft care sa faca asa ceva?Stima. Link spre comentariu
marianqt Postat Ianuarie 27, 2012 Partajează Postat Ianuarie 27, 2012 Salut,Ai incercat Primo PDF?E o imprimanta virtuala, free, merge sa tiparesti orice document in PDF. Link spre comentariu
znecula Postat Ianuarie 28, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 28, 2012 Da am incercat. Nu merge.In principiu multe din cele testate fac conversia.Dar nici unul nu pastreaza in pdf grosimea liniilor din autocad. Asta e problema. Link spre comentariu
wally_gatter Postat Februarie 13, 2012 Partajează Postat Februarie 13, 2012 pai autocadul ar trebui sa te lase sa salvezi fisierul dwg sau dxf pe care-l deschizi ,in format PDF Link spre comentariu
adicontakt Postat Februarie 13, 2012 Partajează Postat Februarie 13, 2012 pai autocadul ar trebui sa te lase sa salvezi fisierul dwg sau dxf pe care-l deschizi ,in format PDFcorect Link spre comentariu
znecula Postat Februarie 13, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 13, 2012 Multumesc!Pana la urma am reusit asa cum spune vally_gatter. Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 16, 2012 Partajează Postat Februarie 16, 2012 Referință pentru viitor: folosiți driver PostScript de imprimare (cu alte cuvinte instalați, cu destinația la fișier, driver de imprimantă PostScript - eu folosesc, de obicei, HP 4M-PS) și fișierul .prn care rezultă, care este de fapt un fișier PostScript, îl interpretați (deschideți) cu GhostScript + GhostView (sau GhostGum). Pe acolo există un „driver” de imprimare care duce la PDF care poate fi folosit. Sau faceți conversia direct, la linie de comandă, presupunînd că în prealabil directorul cu binarele Ghostscript este pus în calea de căutare.Pe scurt: GhostScript, varianta de Windows. E free și face PDF-uri din fișiere PostScript scrise cu un driver de imprimantă PS redirectat la fișier.Pași: AutoCAD: Print -> Driver PS -> fișier .prn (-> redenumit în .ps) -> deschis în GSView -> File -> Convert... -> Device: pdfwrite, Resolution: (cît e nevoie pentru eventualele imagini incluse) -> Ok. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum