Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Convertor DWG,DXF to PDF

znecula

Postări Recomandate

Am incercat 10-15 programe sa fac Pdf dintr-un fisier DWG.Sunt o droaie pe net, dar nu fac conversie corecta.Asta probabil ca incerc doar variantele free.Nu-mi da mana sa cumpar unul, deoarece am un singur fisier de convertit.Stie cineva un soft care sa faca asa ceva?Stima.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• znecula

3

• adicontakt

1

• marianqt

1

• wally_gatter

1

• 3 săptămâni mai târziu...

Referință pentru viitor: folosiți driver PostScript de imprimare (cu alte cuvinte instalați, cu destinația la fișier, driver de imprimantă PostScript - eu folosesc, de obicei, HP 4M-PS) și fișierul .prn care rezultă, care este de fapt un fișier PostScript, îl interpretați (deschideți) cu GhostScript + GhostView (sau GhostGum). Pe acolo există un „driver” de imprimare care duce la PDF care poate fi folosit. Sau faceți conversia direct, la linie de comandă, presupunînd că în prealabil directorul cu binarele Ghostscript este pus în calea de căutare.Pe scurt: GhostScript, varianta de Windows. E free și face PDF-uri din fișiere PostScript scrise cu un driver de imprimantă PS redirectat la fișier.Pași: AutoCAD: Print -> Driver PS -> fișier .prn (-> redenumit în .ps) -> deschis în GSView -> File -> Convert... -> Device: pdfwrite, Resolution: (cît e nevoie pentru eventualele imagini incluse) -> Ok.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări