Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

problema eagle

Vizitator Korb

Postări Recomandate

salutare tuturordupa lungi cautari pe net am gasit ce cautam: adica un mic op amp de buzunar. am optat pt lm386N-4 (0.5w). am gasit si schema pt el varianta stereo cu posibilitate de reincarcare (in gif-ul de mai jos poza cu schema de pe net).problema: dupa lungi chinuri, (prima mea schema in eagle) ca pana acuma ma multumeam numa cu download si printat cablaju, am reusit sa fac schema in eagle, dar cand dau switch to board rezistentele mele stau in aer nus legate de nimica si nu stiu de ce. Iar daca incerc sa le leg de ceva imi zice sa modific in schema ...am atasat mai jos fisieru in eagle. va rog ajutati un nooob sa priceapa si el ce doamne iarta-ma nu merge

post-16213-139829376654_thumb.gif

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• wally_gatter

2

• briobit

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

atasamentul tau pare sa nu fie bun, am incercat sa-l deschid dar e corupt.. redeseneaza schema in eagle si pe urma ruleaza comanda ERC si te uita la "Errors" sa vezi ce ai gresit.. Succesuri

Link spre comentariu
Vizitator Korb

salutaream reusit sa rezolv problema. din nu stiu ce motiv rezistentele nu ereau legate de restul schemei. Ma rog ... Am reusit. Acuma incepe distractia cu asezatul pieselor.App are cineva o librarie pt un toggle switch simplu cu on-off ? Si pentru o bat de 9v ? Nu vreau battery clip ci bateria in sine. Promit sa atasez cablajul dupa ce reusesc sa il pictez.

Link spre comentariu
Vizitator Korb

salutare,am vrut ieri sa postez comanda pt piesele necesare, dar am descoperit ca in 2 cazuri nu stiu ce sa cumpar:unu este r6 care e de 330 (kilo, sau ce ca sincer nam idee) condensatori deranjeaza daca is de 16-25v sau tre mai mari (stiu ca ala de 0.1uF e de min 63v)a si inca ceva r3 r5 is de 10 ohm, cum is trecute, 10R parca ???sper sa ma puteti ajutaPS: nivelul meu in electronica se limitraza la lipit piese pe cablaj, si nu le nimeresc mereu. Deci va rog. help, nu ma trimiteti pe google ca de acolo vin.

Link spre comentariu

R6 este de 330 ohmi si este de 0.5W dar e mai ok sa fie de 1W , R5 si R3 sunt ambele de 10 ohmi .. Condensatorii electrolitici pot fi cu tensiunea de lucru de 16V fara nici o problema.

Link spre comentariu
Vizitator Korb

multgumesc mult domnule wally_gatter. am dat comanda de piese acum astept sa vina.La cablaj inca desenez, nu mi-a placut cum a iesit inca si varianta auto ... Mai bine lasa. Sper totusi sa nu ajung la prototiping board :d ca vreau sal pun in carcasa transparenta.App stie cinevza cu ce se lipestge plexiglas-ul ?? Ma intereseaza sa lipesc 2 foi de 2mm intre ele sa fac una de 4mm si sa fie si transparenta :d

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări