AsterX Postat Ianuarie 27, 2012 Partajează Postat Ianuarie 27, 2012 Salut Am si eu o problema cu un microcontroler sau ceva de genu nici nu stiu ce e practic deoarece nu e imprimat nici un cod pe el "defapt este dar e sters". Cum pot afla ce este? Si din ce familie face parte. Piesa este cea de mai jos Link spre comentariu
BUGHIU Postat Ianuarie 27, 2012 Partajează Postat Ianuarie 27, 2012 Bagati-o intr-un inscriptor de memorii,de exemplu,si incercati sa scrieti ceva pe ea! Daca se poate ,posibil sa fie ceva memorie(24c,sda..) Link spre comentariu
AsterX Postat Ianuarie 27, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 27, 2012 daca e timer 555 cum pot verifica fara a-l pune in pericol? Link spre comentariu
victor_andrey Postat Ianuarie 27, 2012 Partajează Postat Ianuarie 27, 2012 la pretul ambelor ic merge direct la gunoi sigur .....nu de alta da sa nu muncesti degeaba la cine stie ce proiect crezand ca paote ar merge Link spre comentariu
AsterX Postat Ianuarie 27, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 27, 2012 proiectul nu e degeaba functioneaza dar vreau sa ii fac o copie si nu cunosc componenteleDeaceia va cer ajutorul!! Link spre comentariu
victor_andrey Postat Ianuarie 27, 2012 Partajează Postat Ianuarie 27, 2012 scoate schema lui sau un foto in detaliu si poate te ajutam Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum