Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Adaptare lant drujba la flex

c_anicai

Postări Recomandate

Nota 10 pentru poza!Imi place cum zace trantita drujba pe saracul Cielo....Altminteri, felicitari pentru hibrid, din poza inspira incredere, arata sanatos.Nu se incalzeste cam tare motorul, face fata?

Link spre comentariu

Doar cu suruburile am avut probleme(au fost tratate cu...indiferenta ca la dacii pe vremuri),in rest ascutit lant si ulei in rezervor.La partea electrica nu au fost probleme deloc;motorul se incalzeste dar nu exagerat.

Link spre comentariu
  • 4 luni mai târziu...

In filmuletul asta se prezinta toate aspectele de care trebuie sa se tina cont la ascutirea unui lant.

Daca iti insusesti bine miscarile si faci multa practica, nici nu ai nevoie de dispozitivele respective.

Succes

Link spre comentariu

Multumesc frumos, dar prefer sa mi le ascuta un priceput...

Asta suna cam asa: "Multumesc frumos dar refuz sa invat, prefer sa depind de altul". Altminteri, ascutitul lantului de drujba o face un necalificat, utilizand o simpla pila diamantata rotunda.
Link spre comentariu

Nu sunt capabil sa le invat chiar pe toate, cum altii sunt in stare, recunosc asta, dar cate meserii stiu, le fac cu simt de raspundere. S-apoi, ca sa ascut un lant de drujba, nici n-am "pilele" trebuincioase, domnule !

Link spre comentariu

De ce ma dezinformezi, domnule. Cetatenii moldoveni nu mai colinda de multa vreme targurile, o spun in cunostinta de cauza. In fiecare S-D sunt in targurile din Buc. , am, n-am treaba, vorba lui nenea Iancu.

Link spre comentariu

La Obor se gasesc inclusiv masinute electrice de ascutit lantul, cred ca sunt in jur de 100 ron.Teoretic nu e complicat nici cu pila, practic insa este.Este f important ca lantul sa fie ascutit simetric, altfel tinde sa taie oblic si strica ghidajele (lama).Mie cel putin nu prea imi iesea chestia asta, pentru ca una din fete e "peste mana".Cu masinuta merge mult mai usor si rezultatul e net superior.

Link spre comentariu

Tocmai de aceea caut meserias, nu ne putem pricepe la toate, cel putin eu, o recunosc deschis. Am gasit un meserias care face asta de zeci de ani. La ce rezultat credeti ca as fi ajuns eu, ....o ascutire aiurea, pentru ce ...pentru trei beri ?Munca aiurea cu rezultate deplorabile. Unde nu ma pricep, nu ma bag ! S-aveti noroc si bafta !

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări