Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sfaturi pentru proiecte

Vizitator shobo20

Postări Recomandate

Vizitator shobo20

Salut!am si eu nevoie de ceva indicatii...am prin camera de camin niste componente electronice...maiexact placile din nenumarate surse,monitoare,placi de baza,televizoare chiar si telefoane mobile...o parte le-am gasit pe aici,o parte le am adunat eu.Ce as putea sa construiesc din ele?un prieten mi-a recomandat plasma speaker sau o sursa in comutatie?Dumneavoastra ce m-ati sfatui?Imi cer scuze daca sunt off topic,aici mi s-a parut cel mai potrivit de a posta. :sparge:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Kytan666

1

• remus68

1

• dan cod

1

Top autori în acest subiect

gandeste-te ce ti-ar fi util ca o constructie home made, sau daca ai vrut vre-o data ceva si poate acum ai ocazia sa-l faci. ce cunostinte ai in domeniul electronicii ? fara rusine ca toti am fost in plop la inceput.... fa niste poze cu ce ai sa ne putem face o idee de piesele de pe placi dupa cum zicea dan .. conteaza ce e pe ele . ce scule ai la indemana ?si cel mai important nu te arunca la SF-uri...

Link spre comentariu
Vizitator shobo20

pot spune ca am ceva cunostinte teoretice chiar si practice,cand eram mai mic am facut un detector de metale si un buzzer anti-tantari...dispun de un pistol de lipit,un multimetru,si unde sa imi fac PCB-uri...ma gandeam ca pote din ce am sa fac o sursa in comutatie de 100 W ca in viitor intentionrz sa imi fac un amplificator ca are un prieten schema.o sa revin cat masi curand cu poze la componente .

Link spre comentariu

Ar trebui sa iti formezi cunostinte minime, sa fii in stare sa identifici componentele electronice si sa cunosti citeva legi de baza (din fizica). Poti incepe cu descarcarea linkului din acest topic viewtopic.php?f=267&t=100563Descarca pdf-urile si citeste cu atentie. Vei gasi acolo putina teorie dar si scheme simple.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări