Vizitator shobo20 Postat Ianuarie 27, 2012 Partajează Postat Ianuarie 27, 2012 Salut!am si eu nevoie de ceva indicatii...am prin camera de camin niste componente electronice...maiexact placile din nenumarate surse,monitoare,placi de baza,televizoare chiar si telefoane mobile...o parte le-am gasit pe aici,o parte le am adunat eu.Ce as putea sa construiesc din ele?un prieten mi-a recomandat plasma speaker sau o sursa in comutatie?Dumneavoastra ce m-ati sfatui?Imi cer scuze daca sunt off topic,aici mi s-a parut cel mai potrivit de a posta. Link spre comentariu
dan cod Postat Ianuarie 27, 2012 Partajează Postat Ianuarie 27, 2012 Pai in [prim ul rand construiesti ceva ce folosesti apoi in functie de ce componente ai(nu de placi,depinde ce ai pe placi) Link spre comentariu
Kytan666 Postat Ianuarie 27, 2012 Partajează Postat Ianuarie 27, 2012 gandeste-te ce ti-ar fi util ca o constructie home made, sau daca ai vrut vre-o data ceva si poate acum ai ocazia sa-l faci. ce cunostinte ai in domeniul electronicii ? fara rusine ca toti am fost in plop la inceput.... fa niste poze cu ce ai sa ne putem face o idee de piesele de pe placi dupa cum zicea dan .. conteaza ce e pe ele . ce scule ai la indemana ?si cel mai important nu te arunca la SF-uri... Link spre comentariu
Vizitator shobo20 Postat Ianuarie 28, 2012 Partajează Postat Ianuarie 28, 2012 pot spune ca am ceva cunostinte teoretice chiar si practice,cand eram mai mic am facut un detector de metale si un buzzer anti-tantari...dispun de un pistol de lipit,un multimetru,si unde sa imi fac PCB-uri...ma gandeam ca pote din ce am sa fac o sursa in comutatie de 100 W ca in viitor intentionrz sa imi fac un amplificator ca are un prieten schema.o sa revin cat masi curand cu poze la componente . Link spre comentariu
remus68 Postat Ianuarie 28, 2012 Partajează Postat Ianuarie 28, 2012 Ar trebui sa iti formezi cunostinte minime, sa fii in stare sa identifici componentele electronice si sa cunosti citeva legi de baza (din fizica). Poti incepe cu descarcarea linkului din acest topic viewtopic.php?f=267&t=100563Descarca pdf-urile si citeste cu atentie. Vei gasi acolo putina teorie dar si scheme simple. Link spre comentariu
Vizitator shobo20 Postat Ianuarie 28, 2012 Partajează Postat Ianuarie 28, 2012 cunostintele mineme le am in sensul ca eu sunt la fac de fizica si facem electronica,iar acum caut sa pun in practica ce stiu Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum