Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

cnc TXT

ionutb71

Postări Recomandate

mai sunt ceva suruburi de inlocuit/pus,cuplaje la motoare pt care inca mai caut varianta mai ieftina,freza momentan asta ramane deci va trebui sa-i consolidez suportul etc.apoi dupa sarbatori va intra in constructie atelierul unde va fi mutata "fiara" impreuna cu mai noua achizitie un strung tos mn 80.

post-48590-139829532948_thumb.jpg

post-48590-139829532974_thumb.jpg

post-48590-139829532986_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 19
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ionutb71

16

• znecula

1

• pirvuti

1

• Arise

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

pozele la strung sunt facute acum o luna,inainte de semireconditionare si inlocuirea a doua pinioane .nu are:sistem de frezare,linete,bucse elastice si majoritatea pinioanalor de filete.sper sa-i completez sertarele cu componente pe parcurs.

post-48590-139829533038_thumb.jpg

post-48590-139829533052_thumb.jpg

post-48590-139829533082_thumb.jpg

Link spre comentariu

da din textolit de 25mm si teava rectangulara.utilitatea acestei camere a fost mutata intr-o noua locatie in casa cu un mobilier nou(initial nu a fost vorba decat sa-i cumpar un covor nou) dar...am ajuns sa schimb si mobila.cate compromisuri putem face pt hobby!! astfel am ramas stapan aici.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări