xardas Postat Iulie 11, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 11, 2012 exista vreo metoda simpla sa alimentez asimetric un montaj care necesita tensiune simetrica ?am un dual-op amp (filtru woofer activ) care se alimenteaza simetric, eu vreau sa il folosesc la auto, deci asimetric.. ce schema mai simpla pot folosi in cazul asta ?am avut mai demult un filtru asemanator care folosea tot dual-op amp si se alimenta asimetric...ma poate ajuta cineva? Link spre comentariu
Marian Postat Iulie 12, 2012 Partajează Postat Iulie 12, 2012 Care este amplificatorul operational al tau? seria CI-ului...majoritatea au in pdf-urile lor si varianta pentru alimentare asimetrica, verifica. Link spre comentariu
xardas Postat Iulie 12, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 12, 2012 in datasheet seamana cu tl072, este un 4558D...nu am gasit nimic despre alimentarea sa in mod asimetric... Link spre comentariu
dorian 70 Postat Iulie 12, 2012 Partajează Postat Iulie 12, 2012 http://www.google.ro/imgres?q=4558&hl=r ... 40&bih=702 Link spre comentariu
xardas Postat Iulie 20, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 20, 2012 mersi frumos............. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum