Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Telecomanda philips

Postări Recomandate

am nevoie de o telecomanda pentru philips model 14pt135a/00daca se poate o telecomanda originala, daca nu una care pot sa fac cautarea posturilor cu eadle misaura astept o parere si de la expertstima si multumiri

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• susanu_pisu

11

• misuraelectronic

4

• Toni Marginean

2

• radu ionel

2

acest tvc este construit pe sasiul anubis-a...! telecomenzi care merg ...1-- rc8201 sau rc8205 , originale sau copii 2-- ir352 gbs3-- com3045 com4-- p1696 pilot

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

am cumapart un rc8205....si proprietarul nu reuseste sa intre in meniul de cautare programe....si nu pot ajunge la el....care tasta este, sau cu care se face intratrea in meniu search?

Link spre comentariu

oricum , ati facut cea mai nepotrivita alegere care se putea face ...! :rade: dpv al calitatii , rc8205 sau rc8207 --- e vorba despre chinezariile cu cap rotund , evident --- care se preumbla prin piata noastra romaneasca au o calitate execrabila...! dupa citeva luni --- din experienta mea , maxim 2 --- o sa vedeti ca tastele vol-/+ , precum si prog-/+ nu vor mai merge deloc...! nu mai zic ca la anumite sortimente de rc8205 noi-noute , chiar daca apesi simultan cele 2 taste de jos , obtii un mare zero barat , intrucit emisia ir este nula/aproape nula in portiunea inferioara a telecomenzii... :da

Link spre comentariu

daca sinteti 101% ca ati apasat simultan pe cele 2 taste aflate jos de tot , in stinga si in dreapta umflaturii , atunci aveti 2 mari cauze...1-- telecomanda e o pocnitoare care emite altceva decit codul de intrare in menu-ul de cautare...! codul corect este 7a / 3010 , din cite imi aduc eu aminte...!2-- tvc-ul este blocat in hotel tv...!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări