nordix Postat Ianuarie 26, 2012 Partajează Postat Ianuarie 26, 2012 Buna tuturor....As dori sa fac o comanda de traf de linii FCM20A015 pe net , pentru un sasiu Samsung P68SA . Problema intalnita e ca pe site-ul dealerului am gasit acest traf dar scrie ca este pentru sasiu P58S...Or fi aceste trafuri bune pentru ambele sasie?... Multumesc... Editat de Madalina:modificare nume subiect Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Ianuarie 26, 2012 Partajează Postat Ianuarie 26, 2012 FCM20A015 = HR7616 si nu este la fel cu cel pentru sasiul P58S. Link spre comentariu
nordix Postat Ianuarie 26, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 26, 2012 MULTUMESC MULT.... Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Ianuarie 26, 2012 Partajează Postat Ianuarie 26, 2012 Daca nu-l gasiti o sa va ajut cu echivalari (sunt mai multe tipuri de trafo linii pentru acest sasiu). Link spre comentariu
nordix Postat Februarie 21, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 21, 2012 As dori sa mentionez pentru cei care cauta echivalent pentru trafo linii FCM 20A015 ca se poate inlocui cu incredere cu echivalentul FCM2015AL.....( asta daca nu au de unde sa-si procure originalul...deoarece ...cel putin la ora la care am cumparat eu acel traf...costa cu 5RON mai mult decat originalul...)...O ZI BUNA...............( TESTAT PE SASIU P68SA ) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum