Metallman Postat Septembrie 28, 2004 Partajează Postat Septembrie 28, 2004 Sal vasile. Am incadrat postul asta la difuzoare ptr. cam nevoie de un calcul la un woofer ptr. Dif Pioneer di 400W RMS si sa cumpar de la tine sun filtru woofer+subsonic.Amplifcatorul l-am facut(Holtonul de 400RMS). Deci am un Dif Pioneer TS-W305C de 12" pe 4 Ohm original la 800W Muzicali si 400W Nominali.Tot ce te rog e sa-mi faci o schita ptr. incinta difuzorului cu 4 porturi daca se poate...(stau foarte slab la calculat incinte).Bineinteles ca platesc ptr. asta. Difuzorul chiar imi place cum arata si vreau sa scoata cam tot ce poate el... Pioneer TS-W305C 30cm(12") Putere muzicala: 800W Putere Nominala: 400W Impedanta: 4 Ohm Frecventa de raspuns: 18-2000Hz Parametrii: Revc - 3,0 Ohm Levc - 2,107 mH Fs - 32,7 Hz Qms - 15,095 Qes - 0,348 Vas - 51,449 litres Rms - 1,875 N.S/m Mms - 138,20 g Cms - 1,717x10^-4 m/N Diam - 242 mm Bl - 15,988 T.m Xmax - 9,2 mm Dimensiuni recomandati de Pioneer. For Bass Reflex Eclosure: Enclosure Volume: 46,7Litres(+/- 10%) Port Diameter: 76mm x 152mm (diameter x length) For Single Bandpass Enclosure: Enclosure Volume - Sealed Chamber: 25Litres(+/- 10%) Enclosure Volume - Ported Chamber: 76mm x 127mm (diameter x length) Astia au fost parametrii difuzorului cu tot cu dimensiunile care sunt recomandate de pioneer. Filtru Woofer + Filtru Subsonic M-am tot uitat pe net dupa ceva scheme de filtre woofer si nu prea mi-au placut(nici nu am avut prea mult timp sa caut)... in schimb am vazut schema folosita de tine la filtrul activ si mi-a placut... mai ales ca are si subsonicu'. Deci vreau sa cumpar filtrul ISP01 in varianta montata.Cu cat mai repede cu atat mai bine.(Poti sa pastrezi cutia si transformatorul ca oricum nu-mi trebuiesc -> pretul ramane acelasi de 800k). Tot ce vreau neaparat sa iasa bine e cutia incintei subwoofer.Vreau sa o folosec pentru "auto".M-am jucat eu prin BassBox dar mi-a iesit o curba de raspuns care nu-mi place nicicum. Cam atat... daca mai trebuie adaugat ceva o sa adaug. A... sa nu uiti sa pui si calculul incintei la pret. Eu m-am gandit la pret cam la 1000K cu totul fara taxele postale.(Kitul filtru fara cutie si traf + calculul incintei.)Daca mai trebuie ceva... sa ma anunti. Daca totul e ok... astept un mail la [email protected] ca sa-ti dau adresa. Mersi mult! Link spre comentariu
Metallman Postat Septembrie 28, 2004 Autor Partajează Postat Septembrie 28, 2004 Uitasem sa mai adug: La incinta ma gandeam la forma aceea din BassBox numita "Prism, slanted front" la care sa fie puse cam 4-6 porturi. Daca iese ceva din asta... ar fii super. Adresa cu informatii despre difuzor: http://www.pioneerelectronics.com/pna/product/detail/0,,2076_4059_35354_tab=B,00.html?compName=PNA_ProductDetailComponent Am pus datele luate de pe site in format pdf si in ftp in directorul Metallman.De fap e chiar manualul pe care l-am primit si eu odata cu cumpararea difuzorului.NUmele fisierului e TS-W305C.pdf Numai Bine! Link spre comentariu
Metallman Postat Octombrie 2, 2004 Autor Partajează Postat Octombrie 2, 2004 Well... a trecut deja o saptamana...Am rezolvat problema... mi-am facut cumva timp si am rezolvat...Oricum, thank's! Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Octombrie 2, 2004 Partajează Postat Octombrie 2, 2004 Eu numai acum am vazut subiectul asta. Intru rar pe net ca sunt ff ocupat :cry: Puteai folosi MP-ul sau emailul, raspundeam destul de rapid :lol: Imi cer scuze ca nu am putut sa te ajut :roll: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum