Vizitator uddytzuu Postat Ianuarie 25, 2012 Partajează Postat Ianuarie 25, 2012 Salut! De la un timp CPU Usage-ul Nu scade sub 60%. Prima data am inceput sa inchid din Procesele si Service-urile DIn Resource Monitor dar fara rezultat. Dupa aceea am verificat temperatura Procesorului in SpeedFan si arata 59 de grade celsius.Am verificat si temperatura din BIOS care arata 50 de grade la 2200 RPM.Am scos coolerul procesorului , l-am curatat de praf si am schimbat pasta termoconductoare dar tot cam asa se comporta. Eu cred ca este de la radiatorul coolerului si ma gandesc sa cumpar alt cooler dar inainte de asta va cer parerea voastra ca poate exista si alte solutii...Configuratie PC: OS: Windows 7 Ultimate (x86)Procesor:Intel Pentium Dual CPU E2200 @ 2.20 GHZRAM:3072MB DDR2Placa Video: Nvidia GeForce 9400GT 512MBPlaca de baza: Gigabyte G31M-ES2L HDD: 320 GB WDC WD3200AAKS-00VYA0 Link spre comentariu
ComponentePc Postat Ianuarie 25, 2012 Partajează Postat Ianuarie 25, 2012 Intel-ul lucreaza la temperaturi mai ridicate. Vezi sa nu ai virusi cumva; asa s-ar explica faptul ca procesorul tau este solicitat. Link spre comentariu
Vizitator uddytzuu Postat Ianuarie 25, 2012 Partajează Postat Ianuarie 25, 2012 oo multumesc componentepc ! de mult n-am mai vazut cpu usage 2% ) eu foloseam avira antivirus , l-am sters si am instalat kaspersky , i-am dat un full scan un restart si acum merge no stress . multumesc inca o data ! parca vedeam ca schimbam coolerul degeaba ) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum