ALEKS Postat Ianuarie 10, 2009 Partajează Postat Ianuarie 10, 2009 Am sa pun eu o multime de poze cu Delta mea dar peste vreo luna-doua cand ma apuc de ea. Deocamdata acumuleaza praf sub cabinetul de chitara fiindca nu am timp de ea. Alei mele ii lipseste arcul.Mi se pare interesanta Doina Delta dar lucratura e prost facuta inauntru.ALEKS Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Ianuarie 10, 2009 Partajează Postat Ianuarie 10, 2009 am si eu doua asemenea amplificatoare poza este de la alpha, doina sigma si alpha au aceleasi scheme numai ca sigma are carcasa din tabla si finalele arau puse vertical,la alpha finalele sunt montate orizontal Am 4 buc??i de Alfa Super în dulap ?i e invers: la Alfa ?i Delta l?mpile finale stau vertical ?i la Sigma orizontal (a mai existat una cu masca de plastic alb ?i EL34 orizontale, pe care nu am mai g?sit-o nic?ieri). ...statia cu tremolo este Concert cu el 84 De amintit c? Delta are vibrato ?i reverb. ...au traful de iesire facut bine Asta e discutabil. "la naiba",ai dreptate le tot incurc Link spre comentariu
zal Postat Ianuarie 15, 2009 Partajează Postat Ianuarie 15, 2009 Poate cineva sa masoare pachetul de tole de la trafo de iesire la Sigma sau la Delta? Adica ce tola e folosita (Exx) si grosimea pachetului, de preferat si la colturi si la mijloc, ca sigur sta gogosit acolo. Link spre comentariu
Ovidanie Postat Ianuarie 15, 2009 Partajează Postat Ianuarie 15, 2009 Pot eu masura, am ambele modele, trebuie doar sa ajung la tara. Daca nu intervine neprevazutul luni aveti masuratorile. Link spre comentariu
nichishoru Postat Ianuarie 20, 2009 Partajează Postat Ianuarie 20, 2009 Hehehe! Ruinele fabricii Doina se afl? chiar fa??-n fa?? cu tîrgul din Valea Cascadelor. Au crescut buruieni ?i pe cl?diri. Duminica trecuta tocmai se demola ultima cladire. Asta in caz ca vorbim de aceiasi locatie, vizavi de Tirg. Link spre comentariu
Ovidanie Postat Ianuarie 20, 2009 Partajează Postat Ianuarie 20, 2009 Scuze dar nu am putut masura transformatoarele de iesire. In statia Doina este cu placa de reverberatie, nu este cu arc, cel putin asa este in statia mea. Link spre comentariu
Vizitator Mishu79 Postat Ianuarie 20, 2009 Partajează Postat Ianuarie 20, 2009 Poate cineva sa masoare pachetul de tole de la trafo de iesire la Sigma sau la Delta? Adica ce tola e folosita (Exx) si grosimea pachetului, de preferat si la colturi si la mijloc, ca sigur sta gogosit acolo.Dupa ce termin cu reparatia la Ziphona , va pot spune eu dimensiunile pentru SIGMA Link spre comentariu
sdx Postat Ianuarie 25, 2009 Partajează Postat Ianuarie 25, 2009 Uitati aici dimensiunile. Link spre comentariu
zal Postat Ianuarie 25, 2009 Partajează Postat Ianuarie 25, 2009 Mul?umesc! Deci f?cînd abstrac?ie de ''gogoa?a'' de la mijloc, sec?iunea ar fi de aprox. 16cm2 (4x4cm plus-minus ceva), miez tole E20. Am o vag? impresie c? nu coboar? sub 50Hz. Link spre comentariu
89-CEC Postat Mai 7, 2009 Partajează Postat Mai 7, 2009 Delta e chiar interesanta, arata si ceva mai interesant, plus ca e mare, mare si grea. Am primit cadou din partea celui care m-a "contaminat"cu aceasta boala in urma cu ceva ani buni, o statie Delta despre care pot sa spun ca nu este chiar asa de grea in comparatie cu celelalte "surori" ale sale.Aparatul arata impecabil,are tuburi siemens(EL34),iar ca ore de functionare nu cred ca a depasit 10. Amplificator DELTAAmplasare componente 1 Amplasare componente 2 Amplasare componente 3 Amplasare componente 4 Catalin *Editat de Electron Link spre comentariu
gabi_lori Postat Iunie 7, 2009 Partajează Postat Iunie 7, 2009 ptr viobio daca ai 4statii alfa super nu dai 2?sunt stereo?sau mono?mersi Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Iunie 8, 2009 Partajează Postat Iunie 8, 2009 ptr viobio daca ai 4statii alfa super nu dai 2?sunt stereo?sau mono?mersitoate 4 sunt mono ,sunt imprumutate la priteni care cinta la chitara,una din ele are distors facut pe lampa! Link spre comentariu
gabi_lori Postat Iunie 8, 2009 Partajează Postat Iunie 8, 2009 sunt pe lampi am inteles nu?ce putere?cam la ce pret daca ar fi sa dai?doau bineinteles ptr stereo. Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Iunie 8, 2009 Partajează Postat Iunie 8, 2009 sunt pe lampi am inteles nu?ce putere?cam la ce pret daca ar fi sa dai?doau bineinteles ptr stereo.nu le vind ,am spus sunt imprumutate nici lor nu le am vindutcu 1000 ron poti construi si tu un final stereo,numai sa vrei Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Iunie 9, 2009 Partajează Postat Iunie 9, 2009 sunt pe lampi am inteles nu?ce putere?cam la ce pret daca ar fi sa dai?doau bineinteles ptr stereo.poti si tu construi un amplificator cu alte lampi ,de exGU50,am auzit la unii ca ar costa cam 200euro bucat,eu nu prea cred Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum