Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

schema doina sigma

Vizitator bogdan horga

Postări Recomandate

Am sa pun eu o multime de poze cu Delta mea dar peste vreo luna-doua cand ma apuc de ea. Deocamdata acumuleaza praf sub cabinetul de chitara fiindca nu am timp de ea. Alei mele ii lipseste arcul.Mi se pare interesanta Doina Delta dar lucratura e prost facuta inauntru.ALEKS

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 53
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• zal

8

• amper

6

• ALEKS

3

• Ovidanie

3

Top autori în acest subiect

Vizitator viobio

am si eu doua asemenea amplificatoare

poza este de la alpha,

doina sigma si alpha au aceleasi scheme numai ca sigma are carcasa din tabla si finalele arau puse vertical,la alpha finalele sunt montate orizontal

Am 4 buc??i de Alfa Super în dulap ?i e invers: la Alfa ?i Delta l?mpile finale stau vertical ?i la Sigma orizontal (a mai existat una cu masca de plastic alb ?i EL34 orizontale, pe care nu am mai g?sit-o nic?ieri).

...statia cu tremolo este Concert cu el 84

De amintit c? Delta are vibrato ?i reverb.

...au traful de iesire facut bine

Asta e discutabil.

"la naiba",ai dreptate le tot incurc

Link spre comentariu

Poate cineva sa masoare pachetul de tole de la trafo de iesire la Sigma sau la Delta? Adica ce tola e folosita (Exx) si grosimea pachetului, de preferat si la colturi si la mijloc, ca sigur sta gogosit acolo.

Link spre comentariu

Hehehe! Ruinele fabricii Doina se afl? chiar fa??-n fa?? cu tîrgul din Valea Cascadelor. Au crescut buruieni ?i pe cl?diri. :sparge:

Duminica trecuta tocmai se demola ultima cladire. Asta in caz ca vorbim de aceiasi locatie, vizavi de Tirg.
Link spre comentariu

Scuze dar nu am putut masura transformatoarele de iesire. In statia Doina este cu placa de reverberatie, nu este cu arc, cel putin asa este in statia mea.

Link spre comentariu
Vizitator Mishu79

Poate cineva sa masoare pachetul de tole de la trafo de iesire la Sigma sau la Delta? Adica ce tola e folosita (Exx) si grosimea pachetului, de preferat si la colturi si la mijloc, ca sigur sta gogosit acolo.

Dupa ce termin cu reparatia la Ziphona , va pot spune eu dimensiunile pentru SIGMA
Link spre comentariu
  • 3 luni mai târziu...

Delta e chiar interesanta, arata si ceva mai interesant, plus ca e mare, mare si grea.

Am primit cadou din partea celui care m-a "contaminat"cu aceasta boala in urma cu ceva ani buni, o statie Delta despre care pot sa spun ca nu este chiar asa de grea in comparatie cu celelalte "surori" ale sale.Aparatul arata impecabil,are tuburi siemens(EL34),iar ca ore de functionare nu cred ca a depasit 10.

Amplificator DELTA

Amplasare componente 1

Amplasare componente 2

Amplasare componente 3

Amplasare componente 4

Catalin

*Editat de Electron

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
Vizitator viobio

ptr viobio daca ai 4statii alfa super nu dai 2?sunt stereo?sau mono?mersi

toate 4 sunt mono ,sunt imprumutate la priteni care cinta la chitara,una din ele are distors facut pe lampa!
Link spre comentariu
Vizitator viobio

sunt pe lampi am inteles nu?ce putere?cam la ce pret daca ar fi sa dai?doau bineinteles ptr stereo.

nu le vind ,am spus sunt imprumutate nici lor nu le am vindutcu 1000 ron poti construi si tu un final stereo,numai sa vrei
Link spre comentariu
Vizitator viobio

sunt pe lampi am inteles nu?ce putere?cam la ce pret daca ar fi sa dai?doau bineinteles ptr stereo.

poti si tu construi un amplificator cu alte lampi ,de exGU50,am auzit la unii ca ar costa cam 200euro bucat,eu nu prea cred
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări