Vizitator bogdan horga Postat Martie 26, 2006 Partajează Postat Martie 26, 2006 Poate cineva sa ma ajute cu schema de la "doina "sigma" in final cu 2 el-34?Multumesc. Link spre comentariu
amper Postat Martie 28, 2006 Partajează Postat Martie 28, 2006 Da , daca o are cineva si vrea sa o scaneze este rugat sa o posteze. Link spre comentariu
amper Postat Mai 15, 2006 Partajează Postat Mai 15, 2006 Poate vre-un pasionat de lampi mai in varsta , care o are ratacita pe undeva? :prayer: Link spre comentariu
Vizitator neculea corneliu Postat Mai 17, 2006 Partajează Postat Mai 17, 2006 eu o am ,da habar n-am cand pot sa ti-o postez.am si statia dar schema de pe hartie e un pic diferita fata de statie.cred ca au fost mai multe versiuni de doina sigma.in fotografia de pe schema are o mufa de intrare in plus sau in minus ,nu mai tin minte exact. Link spre comentariu
amper Postat Mai 17, 2006 Partajează Postat Mai 17, 2006 Te rog din suflet fa un efort si o scaneaza. Am mare nevoie de ea si o caut de ceva timp. Link spre comentariu
amper Postat Mai 27, 2006 Partajează Postat Mai 27, 2006 Sa nu ne pierdem speranta. O sa apara ele pana la urma :finga: Link spre comentariu
Vizitator bogdan horga Postat Iunie 9, 2006 Partajează Postat Iunie 9, 2006 javascript:emoticon(':drinkers:')2 man down adica sunt gata sa o cumpar numai sa apara odata Link spre comentariu
amper Postat Ianuarie 22, 2007 Partajează Postat Ianuarie 22, 2007 Poate d-ul . . o sa-si faca mila de noi macar anul acesta :prayer: Link spre comentariu
Angel-boy Postat Ianuarie 22, 2007 Partajează Postat Ianuarie 22, 2007 . sa dori si eu schema la amplificatorul Sigma ,te rog sa o postezi si tu pe forum . :yawinkle: Link spre comentariu
zal Postat Ianuarie 22, 2007 Partajează Postat Ianuarie 22, 2007 D-ul ., s-ar putea sa ai dreptate ca au fost mai multe variante de amplifuri Sigma, eu imi aduc aminte de una cu fata de plastic si butoane mai mari, cu corpul negru, stelate si cu capacel alb. De asemenea se vedeau EL34 Tesla in pozitie orizontala. Link spre comentariu
hbi Postat Februarie 15, 2007 Partajează Postat Februarie 15, 2007 va rugam, sa postati schema cu doima sigma, pe care o aveti ,ca noi avem deja limba pe umar. sinteti singurul pe care l-am auzit ca posada asa ceva. daca trebuie, sintem dispusi, sa dam si un ban pe ea. multumim! Link spre comentariu
amper Postat Februarie 18, 2007 Partajează Postat Februarie 18, 2007 Cred ca ne racim gura degeaba. Nu cred ca e asa mare lucru sa scanezi cateva foi cu scheme ca doar nu e o carte.Poate sa asteptam luna mai sa se implineasca fix un an de cand a promis. :prayer: Pacat de asa atitudine colegiala :smt003 Link spre comentariu
felixx Postat Februarie 18, 2007 Partajează Postat Februarie 18, 2007 Poate va ajuta asta.......poate. Link spre comentariu
Vizitator neculea corneliu Postat Februarie 18, 2007 Partajează Postat Februarie 18, 2007 stiu ca m-am facut de ras.tot schema de alfa o am si eu.una din ele,pentru ca deja am doua alfa diferite si o sigma.la sigma nu mai inteleg cum e alimentarea pentru ca a umblat unul inaintea mea prin ea.se pare ca are o topologie destul de diferita de restul.am fost mirat cand am dat de sigma pentru ca are niste etaje prea asemanatoare cu cele de drive din mesa boogie dual rectifier.ma refer la acea rezistenta de 39 de kile si clasicele 1k8 din catozii ecc-urilor. Link spre comentariu
q_acdc Postat Februarie 18, 2007 Partajează Postat Februarie 18, 2007 Am cautat prin toate cartile vechi (Daca vreti radio receptoare radio ,tv, magnetofoane pe lampi) si nu am gasit.Imi pare rau! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum