Dr.L Postat Februarie 10, 2012 Partajează Postat Februarie 10, 2012 Pai normal ca bubuia mai tare,ca lucra la o putere mai mare!Lasand reglajele la fel (adica volumul),inseamna ca si tensiunea de la iesirea amplificatorului era aceeasi.Dar,dupa cum bine stii si tu,puterea e U^2/R.Deci aceeasi tensiune,la patrat,impartina la 8,e de 4 ori mai mica ca aceeasi tensiune,la patrat,impartina la 2,nu?Prin urmare,cu difuzoarele in paralel,puterea era de 4 ori mai mare -> test eronat! Link spre comentariu
radu8982 Postat Februarie 10, 2012 Partajează Postat Februarie 10, 2012 Stiu ca puterea nu e aceasi pe 4 si pe 8,eu vrut sa scriu ca la acelasi volum muzical al boxelor ca sa zic asa adica volumul dat din amplificator in asa fel ca mediile sa se auda aproximativ la fel intre serie si paralel era o diferenta de nivel a basului asta am vrut sa se inteleaga. Link spre comentariu
radu8982 Postat Februarie 10, 2012 Partajează Postat Februarie 10, 2012 Stiu ca puterea nu e aceasi pe 4 si pe 8.Am gresit aici trbuia sa scriu pe 2 da nu mai conteaza nu prea sunt atent. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum