bebe2010 Postat Ianuarie 25, 2012 Partajează Postat Ianuarie 25, 2012 salutin legatura cu modelul 2330c-2 de la nokia am o nelamurire,poate ma ajuta cineva.in urma cu cateva zile am scapat pe beton telefonu rau de tot,i-am pus bateria la locl-am aprins iar dupa vreo 3-5 secunde isi dadea singur auto off;cautand pe net am dat de o solutie, ca sa nu isi mai ia auto off am facut exact ca in imaginetoate bune si frumoase nu isi mai da auto offnelamurirea mea consta in durata descarcarii baterieiinainte bateria tinea 3 zile iar dupa ce l-am mesterit ca in imagine tine vre-o jumate de zisa fi afectat jumper-ul acela care l-am pus durata de functioanare a bateriei?multumesc mult o zi buna Link spre comentariu
Mihai85 Postat Ianuarie 26, 2012 Partajează Postat Ianuarie 26, 2012 acolo nu se sugereaza sa pui un jumper ci o dioda pe care sa o iei dintr-un 1110 si sa o montezi in tel tau tinand cont de polaritatea ei in acelasi timp . Link spre comentariu
bebe2010 Postat Ianuarie 26, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 26, 2012 salut pai merge si cu jumper dar se duce bateria mai repede probabil asta e problemao sa incerc si cu acea diodao seara buna Link spre comentariu
bebe2010 Postat Ianuarie 26, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 26, 2012 defapt am facut ca aici:scuze Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum