cniky Postat Martie 29, 2006 Partajează Postat Martie 29, 2006 nu e nici o problema, era oricum scrisul destul de mic. :smt006 Link spre comentariu
Vizitator SIG Postat Aprilie 7, 2006 Partajează Postat Aprilie 7, 2006 Am ramas placut surprins de ce poate Virtualdub.Cu un CPU usage de vreo 98% reuseste sa-mi faca inregistrarea de pe placa de captura aproape impecabil ca imagine ,in format DivX.Singura problema este ca,din start,sunetul este in avans fata de imagine cu aproape 1 sec.Cum se poate seta in Virtualdub 1.6 sa fie sincronizat acest lucru?Merci. Link spre comentariu
Vizitator SIG Postat Mai 6, 2006 Partajează Postat Mai 6, 2006 1.Tot legat de inregistrare,daca mi-asi inlocui hardul ce are 5400 rpm cu unul cu 7200 rpm am sanse sa fac captura la o calitate mai buna/format mai mare ? Ma gandesc ca fiind viteza mai mare a hdd-ului poate si sa inregistreze pe hard mai rapid.Practic a simtit cineva diferenta dintre un hdd cu doar 5400rpm si unul cu 7200rpm?2. La aceleasi 7200 rpm conteaza daca buffer-ul e de 2 MB sau de 8 MB,sa stiu cand imi cumpar ca sa fiu atent si la acest aspect.De fapt ce face acest buffer al hdd-ului?Merci. Link spre comentariu
Depanatoru Postat Mai 6, 2006 Partajează Postat Mai 6, 2006 Pentru inregistrare in principal conteaza viteza procesorului si cantitatea de RAM. Placa video nu conteaza deloc, iar restul sunt secundare...In memoria cache se pastreaza ultimele fisiere accesate , deci un hard cu cache mai mare e mai rapid in cazul accesarii repetate a unor fisiere mici ( citirea din memoria cache fiind mult mai rapida decat citirea de pe hard-ul fizic ). Totusi pentru utilizatorul obisnuit nu prea e important , mult mai mult conteaza viteza de rotatie a platanelor 5400 rpm sau 7200 rpm ( mai nou si 10.000 rpm ). Link spre comentariu
Vizitator SIG Postat Mai 6, 2006 Partajează Postat Mai 6, 2006 Da,procesorul si RAM-ii sunt baza,dar pana la urma cand captezi necomprimat,sau putin comprimat,ex.picvideo,etc,acolo trebuie sa descarce rapid captura pe hard.So,e diferenta notabila intre unul de 5400 si unul de 7200 rpm in acest caz?Nu de alta dar daca a-si putea sa capturez mai bine cu un HDD ce are 7200 rpm mi-asi lua unul.Al meu are doar 5400 rpm si oricum e mic,10 GB.Merci. Link spre comentariu
Depanatoru Postat Mai 6, 2006 Partajează Postat Mai 6, 2006 Nu cred ca e vreo diferenta intre 5400 rpm si 7200 rpm pentru captura . Totusi hard-ul tau e mai lent din cauza interfetei , cred ca e ATA66 ( teoretic 66MB\sec ), fata de cele actuale ATA100 , 133 sau SATA150. Si placa de baza trebuie sa stie ATA100 , 133 , altfel nu vei putea folosi viteza maxima a hard-urilor actuale. Pentru viteza conteaza mult sa fie hard-ul defragmentat . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum