Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

ALLVIEW TA5515TSF , sasiu PX20181-1CG

nicugurita

Postări Recomandate

Tv ALLVIEW TA5515TSF sasiu PX20181-1CG , TDA9351PS/N3/3 . Nu functioneaza telecomanda ! Cand apas butoanele de pe panoul frontal nu functioneaza decat P+ ,dar care cand il apesi regleaza V- continuu pana ajunge la 0 ,in rest nici o comanda nu functioneaza de pe panoul frontal ! Tensiunile de alimentare sunt bune ,dump-ul de memorie bun, imaginea la dimensiuni normale!Butoanele de pe panoul frontal comunica cu HEF4052BP (Verificat-BUN) prin 2 traseie . Fiecare buton are inseriat o rezistenta in afara de P+ care v-am spus cum functioneaza !

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• nicugurita

7

• Bird

1

• dan cod

1

Top autori în acest subiect

Poate sa ma ajute cineva cu un TDA9351PS/N3/3 pentru sasiul PX20181-1CG ? Procesorul nu mai are lipit pe el eticheta pe care scrie softul ! Verificat tot ce tine de taste care sunt conectate pe pin 6 la procesor printr-o rezistenta si nu la HEF cum am crezut initial !! Verificat si pe partea de IR !

Link spre comentariu

Singura tensiune suspecta e cea de 3,3v care e de 2,7v .Tensiunea de 3,3v se formeaza din cea de 5v printr-o rezistenta de 9,7k si un zener de 3,3v .Caderea de tensiune fiind pe rezistnta ,de unde deduc ca circuitul consuma ceva mai mult.Pe intrarea de pe pin 6 care vine de la tastatura sunt 0,95v. care cand se apasa tasta p- se face 0v deoarece nu are nici o rezistenta inseriata cu tasta ,celelalte taste au rezistente diferite inseriate cu tastele. Nu am schema tv-ului .

Link spre comentariu

Schema e aproximativa cu cea a TV-ului ,are unele diferente ! Pe pinul 54 are un consum de 30ma ceea ce face ca tensiunea de 3,3 v sa scada la 2,7v ! Pe pinul 2 sunt 2,6v iar pe pinul 3 sunt 3,1v , pe quartz pin59 sunt 1,45v si pin 58 sunt 1,4v .Cu aceasta masuratoare pe quart memoria a cam luat-o razna marind dimensiunea pe verticala a Tv-ului .Schimbat memoria ,defectul ramane la fel ! um se intra in service la acest TV?

Link spre comentariu

Am verificat ir chiar de la inceput ! Ajunge pe pin 64 o tensiune de 4,65v si cand actioneaza tllecomanda tensiunea scade la 4,09v . Cred ca receptorul e bun ! Si condensatorii din sursa sunt buni ,sursa a fost verificata in intregime !

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări