Vizitator rec Postat Aprilie 25, 2006 Partajează Postat Aprilie 25, 2006 Salutmarginile se rotunjesc cu freza pentru lemnflusuhl nu stiu ce inseamna Link spre comentariu
TBone Postat Aprilie 25, 2006 Partajează Postat Aprilie 25, 2006 adancitura aia in jurul gaurii in care bagi difuzorul ca sa intre la ras. Tu esti tamplar? sau cine ti le-a facut e? Link spre comentariu
Vizitator rec Postat Aprilie 25, 2006 Partajează Postat Aprilie 25, 2006 salut am inventat o adaptare pentru freza care imi prmite sa fac locuri pentru difusoare cu diemetrul pina la 40cm Link spre comentariu
Vizitator Osiris Postat Aprilie 26, 2006 Partajează Postat Aprilie 26, 2006 Salut rec,ce lemn ai folosit pentru incintele tale? Link spre comentariu
Vizitator rec Postat Aprilie 26, 2006 Partajează Postat Aprilie 26, 2006 salutmesteacan multiplex Link spre comentariu
Vizitator Osiris Postat Aprilie 26, 2006 Partajează Postat Aprilie 26, 2006 Salut... poti sa-mi spui de unde ai facut rost de el? si cam cat te-a ajuns? Link spre comentariu
Vizitator rec Postat Aprilie 26, 2006 Partajează Postat Aprilie 26, 2006 salutam cumparat 3 placi de 2,5 m x 70 cm x24 mm cu 210?ieu locuiesc in germania si aici poti cumpara fara problemeo incinta cantareste 36kg fara difusoare Link spre comentariu
felixx Postat Aprilie 27, 2006 Partajează Postat Aprilie 27, 2006 Am incercat si eu pe citeva incinte metoda cu chit+vopsea+lac si sunt multumit.....oarecum.Ideea este sa ai rabdare si toate operatiile trebuie sa le faci intr-un spatiu curat fara "praf" si la o temperatura medie.Imaginea tip "pian" este super numai ca aici la noi in Romania un lac special pentru asa ceva nu este de gasit.Eu am folosit lac nitro si la alta incinta lac -iacht-.Depinde de preferinte;lacul iacht este mult mai lucios.-Kober-Urmatorul proiect va fi la fel dar cu mai multe straturi de lac-vreo 7-8 straturi-cu slefuirea respectiva intre straturi.Chestia cu autocolantul este "gunoi"vindut bine in toata regula.Nu se poate spune de o inchidere adevarata la colturi. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum