Vizitator moga alexxx Postat Martie 27, 2006 Partajează Postat Martie 27, 2006 Si uite comparativ cu niste boxe de firma facute utilizand aceasi metoda Link spre comentariu
VTP Postat Martie 29, 2006 Partajează Postat Martie 29, 2006 Si uite comparativ cu niste boxe de firma facute utilizand aceasi metodaImportant este ca rezultatul sonor sa fie la inaltime. Desigur, daca mai importanta e tamplaria, cu efort, poti sa bati si Steinway, si Petroff si mai stiu eu pe cine in finisaj. Exemplul ales cu Tannoy nu e cel mai elocvent: incinte din seria entry level!Industrial, daca platesti, obtii si luciu, vezi seria Nautilus! Link spre comentariu
TBone Postat Martie 29, 2006 Partajează Postat Martie 29, 2006 Uite am intrebat si eu si uite ce metoda mi-a fost recomandata mine :http://www.elforum.info/viewtopic.php?t=8869&highlight=metode++infrumusetareMai poti sa cumperi pal melaminat taiat la dimensiuni si il prinzi in nuturi ca sa nu se vada suruburile. Simplu si eficient. Link spre comentariu
Vizitator moga alexxx Postat Aprilie 4, 2006 Partajează Postat Aprilie 4, 2006 Deci nu mai stie nimeni boxe facute care au aspectul la cele din fabrica ? Io sunt curios sa aflu daca mai exista si alte metode de finisare in afara de cela mentionate :smt006 Link spre comentariu
TBone Postat Aprilie 4, 2006 Partajează Postat Aprilie 4, 2006 Pai te-ai uitat pe linck-u pe care ti l-am dat? Nu e deajuns? Link spre comentariu
Vizitator moga alexxx Postat Aprilie 4, 2006 Partajează Postat Aprilie 4, 2006 Scuze nu vazusem ca ai pus linkul :toimonster: . M-am uitat si am observat ca ttt care cea mai mare experienta in domeniu , :prayer: . Link spre comentariu
Vizitator rec Postat Aprilie 21, 2006 Partajează Postat Aprilie 21, 2006 Salut Citeve poze cu primele mele incinte. Link spre comentariu
Kaze Postat Aprilie 21, 2006 Partajează Postat Aprilie 21, 2006 frumoase poze,cum se face flushul si marginile cu ce le rotujesti asa?? Link spre comentariu
Vizitator moga alexxx Postat Aprilie 21, 2006 Partajează Postat Aprilie 21, 2006 La mine nu se vad pozele :toimonster: :toimonster: :toimonster: . Le poti pune si tu arhiva :smt006 Link spre comentariu
Extrem Postat Aprilie 21, 2006 Partajează Postat Aprilie 21, 2006 Foarte frumoase incintele :rock: Felicitarile mele :partyman: Link spre comentariu
Vizitator moga alexxx Postat Aprilie 21, 2006 Partajează Postat Aprilie 21, 2006 Va rog frumos sa puna cineva arhiva cu pozele ca la mine nu se vad :toimonster: :toimonster: :smt021 Link spre comentariu
Silviu26 Postat Aprilie 21, 2006 Partajează Postat Aprilie 21, 2006 Cat de curand (cand fac rost de bani ) o sa aplic metoda asta in acoperirea unor boxe din PAL, o sa pun si poze. Link spre comentariu
Kaze Postat Aprilie 21, 2006 Partajează Postat Aprilie 21, 2006 eu am incercat si nu mi-a mers prea bine pt ca folia nu are un lipici prea bun si la colturi se dezlipeste foarte usor Link spre comentariu
aTaelectronics Postat Aprilie 24, 2006 Partajează Postat Aprilie 24, 2006 eu l-am aplicat folosind fierul de calcat la minim, cu un strat de hartie intre fierul de calcat si folie. De un an si ceva inca nu s-a dezlipit Link spre comentariu
TBone Postat Aprilie 25, 2006 Partajează Postat Aprilie 25, 2006 frumoase poze,cum se face flushul si marginile cu ce le rotujesti asa??Aceeasi intrebare si eu. Si eu am facut niste boxe cu autocolant, dar se zgarie foarte usor. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum