Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

poze boxe finisate ca de fabrica

Vizitator moga alexxx

Postări Recomandate

Vizitator moga alexxx

cum se realizeaza o finisare ca la carte , astfel incat sa obti un rezultat asemanator cu cel de la marile firme . A facut cineva ceva de genu asta vro data . Daca s-au facut bagati si voi pozele sa le vada lumea si sa va dati mari :smt003

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 37
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• TBone

4

• Bogdi16

2

• Kaze

2

• mircea626

1

Top autori în acest subiect

FInisarea unor incinte se poate face prin mai multe metode...furnir..mochetare..vopsire...cu pal melaminat...spune si tuh prin ce procedeu ai vrea sa fie finisate..

Link spre comentariu

si eu stau si ma gindesc ce varianta sa aleg pentru incintele mele.vopsite ,am inteles de la cineva ca nu ies prea fatoase ,mochetate nici vorba... nu prea stiu ce sa fac.ma gindeam la autocolant,dar mai studiez problema.

Link spre comentariu
Vizitator moga alexxx

Ca sa faci o boxa asa iti trebuie timp si rabdre pt urmatori pasi : Dupa constructia boxei se da un strat de cit special sa reziste la vibrati dupa care se ia cu smilgher de granulatie mare 150 . Dupa care se da iar un strat de cit si se ia cu smilgher de 250 Se da un strat de vopsea . se mai da un strat de vopsea .Inca un strat .Dupa care se da unu sau doua straturi de lac depinde de preferinte . Si obti un rezultat mai mult decat bun , dar cum ziceam iti trebuie multa rabdare si timp . :oky:

Link spre comentariu
Vizitator moga alexxx

Dap sunt facute Turnu Severin la Ionut (ground zero) . Si trebuie sa recunosc ca arata ffffffff bine . e cineva de alta parere ? :drinkers:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări