Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ajutor restaurare Grundig Transistor Satellit 6001

Vizitator tpt_valentin

Postări Recomandate

Vizitator tpt_valentin

Posted Image

Salut si imi cer scuze daca am postat in sectiunea gresita. Am pus mana pe un Grundig Transistor 6001, nu ma pricep prea mult, dar problemele pe care le avea erau mai mult de estetica si lipsa de ingrijire pe care le-am rezolvat usor. Unicul lucru care imi lipseste si il caut de ceva vreme incoace e un buton argintiu, mai exact al 5-lea dintre cele 7 (banuiesc ca sunt la fel).

Posted Image

Are cineva si ma poate ajuta si pe mine (contracost, evident) sau ma puteti indruma unde sa caut?

Multumesc anticipat pentru raspunsuri si-mi cer inca o data scuze daca am postat in sectiunea gresita.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• SHONELU

1

• doru3160

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

In afara de faptul ca este sectiunea pt lampi,restul e ok...poate va muta un moderator interventia ta.Legat de problema,ai mai multe variante,cauti prin targuri un buton asemanator,sau il faci la strung.Aceeasi problema a avut si aparatul meu,oricat am cautat,nu am gasit buton care sa se pupe cu ce aveam,si am apelat la un strungar,care mi l-a confectionat din dural,si a iesit exact cum se vede.In rest,"succesuri"

post-20793-139829375117_thumb.jpg

post-20793-139829375136_thumb.jpg

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări