Vizitator tpt_valentin Postat Ianuarie 24, 2012 Partajează Postat Ianuarie 24, 2012 Salut si imi cer scuze daca am postat in sectiunea gresita. Am pus mana pe un Grundig Transistor 6001, nu ma pricep prea mult, dar problemele pe care le avea erau mai mult de estetica si lipsa de ingrijire pe care le-am rezolvat usor. Unicul lucru care imi lipseste si il caut de ceva vreme incoace e un buton argintiu, mai exact al 5-lea dintre cele 7 (banuiesc ca sunt la fel). Are cineva si ma poate ajuta si pe mine (contracost, evident) sau ma puteti indruma unde sa caut? Multumesc anticipat pentru raspunsuri si-mi cer inca o data scuze daca am postat in sectiunea gresita. Link spre comentariu
doru3160 Postat Ianuarie 24, 2012 Partajează Postat Ianuarie 24, 2012 In afara de faptul ca este sectiunea pt lampi,restul e ok...poate va muta un moderator interventia ta.Legat de problema,ai mai multe variante,cauti prin targuri un buton asemanator,sau il faci la strung.Aceeasi problema a avut si aparatul meu,oricat am cautat,nu am gasit buton care sa se pupe cu ce aveam,si am apelat la un strungar,care mi l-a confectionat din dural,si a iesit exact cum se vede.In rest,"succesuri" Link spre comentariu
SHONELU Postat Ianuarie 26, 2012 Partajează Postat Ianuarie 26, 2012 Pai are 1-2 lampi ce lumineaza scala. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum