Vizitator BogdanRD Postat Ianuarie 24, 2012 Partajează Postat Ianuarie 24, 2012 Salut. Am si eu o mica problema. Am un televizor marca Nr. 1 iar telecomada s-a stricat. Am tot cautat sa cumpar telecomenzi universale si am ajuns la Hama Universal 1in1. Din cate citisem la televizoarele compatibile se regasea in lista de coduri si marca de TV Carrefour. Din cate stiam Marca nr.1 este o marca proprie Carrefour asa ca am cumparat telecomanda. Am incercat sa setez codul pentru telecomanda ( 028 ) potrivit instructiunilor dar nu merge. Am atasat un fisier in care sunt codurile pentru marcile TV compatibile cu telecomanda. ( acesta este link-ul prentru coduri http://www.hama.de/webresources/article ... hama-1.pdf ) Stie cineva de ce nu ar merge sau daca trebuie introdus un al cod ? Multumesc. Link spre comentariu
dan-a2 Postat Ianuarie 24, 2012 Partajează Postat Ianuarie 24, 2012 Ce model ar fi ? -o serie ,ceva ,scrie pe eticheta din spate ! >> mai este in garantie ? Link spre comentariu
Vizitator BogdanRD Postat Ianuarie 24, 2012 Partajează Postat Ianuarie 24, 2012 Ce model ar fi ? -o serie ,ceva ,scrie pe eticheta din spate ! >> mai este in garantie ?Modelul televizorului este H-2182.Televizorul e cam vechi (cumparat prin 2006), nu mai este in garantie.Multumesc. Link spre comentariu
mariancalinescu Postat Ianuarie 24, 2012 Partajează Postat Ianuarie 24, 2012 Era bine daca spuneati cu ce procesor este facut tv dvs. ;la tv china mai greu,daca nu imposibil, cu telecomanda universala pe care o aveti dvs.Puteti incerca cu o telecomanda de televizor Elen care are codul 54 D 5 sau telecomanda programabila Made For You cod 1849. Link spre comentariu
Vizitator BogdanRD Postat Ianuarie 25, 2012 Partajează Postat Ianuarie 25, 2012 Era bine daca spuneati cu ce procesor este facut tv dvs. ;la tv china mai greu,daca nu imposibil, cu telecomanda universala pe care o aveti dvs.Puteti incerca cu o telecomanda de televizor Elen care are codul 54 D 5 sau telecomanda programabila Made For You cod 1849.Am mai citit pe acest forum si am gasit ca ar fi vorba de procesor LC863532C. Mai jos e link-ul:viewtopic.php?f=17&t=49630&start=0&st=0&sk=t&sd=a Link spre comentariu
tehtronics Postat Ianuarie 26, 2012 Partajează Postat Ianuarie 26, 2012 cumpara telecomanda TB001 Link spre comentariu
Vizitator bebe1992 Postat Iulie 6, 2012 Partajează Postat Iulie 6, 2012 cumpara telecomanda TB001si eu sunt la fel ca dansul ...mi s`a stricat telecomanda la tv No1-h2182 ...Am o intrebare , aceasta telecomanda TB001 merge la el ? trebuie bagat cod ceva ??? Multumesc frumos Link spre comentariu
dan cod Postat Iulie 6, 2012 Partajează Postat Iulie 6, 2012 Nu trebuie bagat nici un cod.merge din prima. Link spre comentariu
Vizitator bebe1992 Postat Iulie 6, 2012 Partajează Postat Iulie 6, 2012 Nu trebuie bagat nici un cod.merge din prima. Multumesc anticipat , chiar acum ma duc sa iau un model , sper sa mearga ,multumesc inca odata ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum