TECH_FUN Postat Ianuarie 24, 2012 Partajează Postat Ianuarie 24, 2012 am primit de curand cadou un tf. P1i si are o mica problema pe care vreau s-o rezolv. Jog-ul din lateral are o functionare cretina... la singura treapta in sus sau jos sare in meniu mai multe pozitii in loc sa mearga doar cate o singura pozitie. uneori mai multe, alteori doar una, aleatoriu.... am citit pe net si zice ca trebuie curatat jog-ul. am desfacut si intr-adevar avea niste praf adunat la rotita acolo. l-am indepartat pe cel a care am avut acces dar nu am stiut cum sa desfac jog-ul sa-l curat calumea cu niste alcool izopropi;ic. intrebarea mea este daca stie cineva sa ma invete cum se desface acel jog.... presupun ca se forteaza rotita in sus pt ca nu are surub de prindere, dar mi-a fost frica sa fortez prea tare sa nu o stric de tot... am atasat o poza sa fie mai clar la ce ma refer.mai mult, ca ghinion, cand am pus totul inapoi am observat ca s-a crapat intr-o parte banda flexibila de la pplaca de tastatura si vreo cateva tresee sunt compromise... desi nu inteleg cum s-a intamplat pt ca am fost destul de delicat cu fiecare componenta si banda aia nu e chiar tensionata sa existe riscuri. ma rog, o sa trebuiasca sa iau alta placuta pt ca am tastele numerice care nu functioneaza deloc... are cineva asa ceva de vanzare poate? sau de la vreun tf scos din uz... multumesc! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum